Close
Ismerd meg a Fehér Lótusz festői szicíliai szállodáját!

Ismerd meg a Fehér Lótusz festői szicíliai szállodáját!

Ha te is nézed a dúsgazdagok emberi gyarlóságának csodálatos szatíráját, akkor a karakterek mellett biztosan téged is megfogott a történet második évadának pazar helyszíne. Gyere velünk Taorminába, és nézd meg, hol játszódik Hawaii után a Fehér Lótusz!

Míg a Fehér Lótusz — amit olykor zavarba ejtő, nyomasztó, kellemetlen, de közben tűpontos — sorozatának első évada Maui szigetén forgott, a második évadhoz Európa egyik elit nyaralóhelyét választották helyszínül.

A szicíliai Taormina több száz éve számít elit nyaralóhelynek, és az alkotók által kiválasztott helyszín sem mai építmény. A sorozat második évada a Four Seasons Hotelhez tartozó San Domenico Palace-ban játszódik, melynek keleti szárnya egy tizenötödik századi kolostorból alakult át szállodává.

A luxus és az elegancia itt váltakozva keveri isteni koktéllá a túlzást és a letisztultságot, a medencerésztől a jón-tengeri kilátás pedig valami olyasmi, amire nincsenek megfelelő szavak.

És hogy mennyiért nyaralnának itt a Fehér Lótusz luxusvendégei a valóságban? Nos, a legalsóbb kategóriás — ami természetesen abszolút magaspolcos luxust jelent — szoba 900 000 és 1 200 000 forint között mozog éjszakánként.

A jelek szerint pedig a most hatodik részénél járó második évad sikere pedig már most érezhető: egyre többen foglalnak az HBO-n futó Fehér Lótusz-életérzésést a hotelbe (remélhetőleg valamivel kevesebb hullával a nyaralás végén!).

(Fotók: Four Seasons San Domenico Palace)

four seasons hotel | szicília | taormina | olaszország | hbo

FOLYTASD EZZEL

Rekordot döntött tavaly a Budapest Airport forgalma: nézd meg, mennyien utaztak a fővárosból!

A világ egyik leghíresebb szellemvárosa olyan, mintha a Disney tervezte volna

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram