Close
Séta ott, ahonnan egész Magyarország évtizedekig repült

Séta ott, ahonnan egész Magyarország évtizedekig repült

A ferihegyi 1-es terminálon vezetett bejárással bővült a városi séták sorozata.

A Malév-csőd óta nincs már szükség a ferihegyi repülőtér 1-es termináljára, ettől még a bauhaus-szocreál stílusú fogadóépület építészetileg és történelmileg is izgalmas helyszín. Főleg akkor, ha a Hosszúlépés. Járunk? által szervezett sétát a Légiközlekedési Kulturális Központ ügyvezetője, Somogyi-Tóth Gábor vezeti, aki építészmérnökként és a reptér napi működéséért felelős egykori igazgatóként valószínűleg bárkinél komplexebben tud sztorizni a repülésről, a Malévről és a helyszínről. A 120 perces program alatt az érdeklődők bejuthatnak oda, ahová korábban, utasként csak biztonsági ellenőrzések sora után lehetett bemenni, majd az 1-es terminál ikonikus tornyából nézhetik meg a panorámát. Még több információ itt.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Fortepan)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom