Close
Séta ott, ahonnan egész Magyarország évtizedekig repült

Séta ott, ahonnan egész Magyarország évtizedekig repült

A ferihegyi 1-es terminálon vezetett bejárással bővült a városi séták sorozata.

A Malév-csőd óta nincs már szükség a ferihegyi repülőtér 1-es termináljára, ettől még a bauhaus-szocreál stílusú fogadóépület építészetileg és történelmileg is izgalmas helyszín. Főleg akkor, ha a Hosszúlépés. Járunk? által szervezett sétát a Légiközlekedési Kulturális Központ ügyvezetője, Somogyi-Tóth Gábor vezeti, aki építészmérnökként és a reptér napi működéséért felelős egykori igazgatóként valószínűleg bárkinél komplexebben tud sztorizni a repülésről, a Malévről és a helyszínről. A 120 perces program alatt az érdeklődők bejuthatnak oda, ahová korábban, utasként csak biztonsági ellenőrzések sora után lehetett bemenni, majd az 1-es terminál ikonikus tornyából nézhetik meg a panorámát. Még több információ itt.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Fortepan)

FOLYTASD EZZEL
Ezen a balatoni programon színt vihetsz a novemberbe
A budapestieknek érdemes december kilencedikét feljegyezni, ugyanis akkor indul a Resident Art Fair
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom