Close
Nagyon hosszú ideje nem volt ilyen hónapja a ferihegyi reptérnek

Nagyon hosszú ideje nem volt ilyen hónapja a ferihegyi reptérnek

Augusztusban meghaladta a 702 ezret az utasok száma a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ami hetvennyolc százalékkal több a tavalyi azonos időszakhoz képest; a koronavírus-járvány kialakulása óta ez volt a legforgalmasabb hónap – közölte a Budapest Airport.

A nyári három hónap alatt több mint 1,5 millió utas fordult meg a repülőtéren,

a növekedés a tavalyi nyárhoz képest meghaladta a 92 százalékot.

A napi utasszám az év első harmadában napi kétezer volt, de augusztusban már átlagosan 23 ezerre emelkedett a budapesti repülőtéren. A 2019 augusztusában elérhető célállomások közel nyolcvan százaléka már visszaépült; az utazók jelenleg 106 célállomás közül választhatnak, ami a következő hónapokban akár 120-ra is bővülhet – jelezte a Budapest Airport.

További részletek és adatok ide kattintva érhetőek el.

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images)

augusztus | forgalom | repülőtér | liszt ferenc | ferihegy

FOLYTASD EZZEL

Mától újra lehet síelni Magyarország egyik kedvenc síarénájában

Három luxus úti cél környezettudatos utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram