Close
Nem kell sokat várni és ezzel az összehajtható bringával cirkálhatunk

Nem kell sokat várni és ezzel az összehajtható bringával cirkálhatunk

Húsz másodperc alatt összecsukható bringával tarolt a Fiiz a 2018-as düsseldorfi Cycling World-ön, ahol a vadiúj modellt a legjobb városi kerékpárnak választották. Első ránézésre egy hétköznapi, modern védjegyekkel ellátott járgánynak tűnik, de ha alaposabban megfigyeljük, mindjárt a városban biciklizők álmát látjuk viszont.

Egyik pillanatban még az utcán hasítunk vele, néhány pislogással később pedig már gond nélkül visszük fel a lépcsőn – ez a középen összehajtható Fiiz legmenőbb funkciója.

Könnyű, alumíniumvázas bringáról van szó, amit egy kézben is simán cipelhetünk, illetve összecsomagolva nem foglal sok helyet az autó csomagtartójában sem.

Mindenféle szerszámok segédlete nélkül pillanatok alatt szétszerelhető, és mivel a hajtáshoz nem használ semmiféle kenőanyagot, ezért nem kell attól tartanunk, hogy zsíros lesz a ruhánk miatta.

A nagyjából tizennégy kilogrammot nyomó bicikli kétfokozatú SRAM-váltóval és huszonhat colos kerekeken hasít.

Hatféle színben lesz rendelhető 2018 augusztusától.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: geopatrol.com)

Fiiz | bicikli | bringa | városi | összecsukható

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram