Close
Jön az idei Filmünnep, négy napig minden mozis lemaradásodat kedvezményesen pótolhatod

Jön az idei Filmünnep, négy napig minden mozis lemaradásodat kedvezményesen pótolhatod

És lesznek bőven premiercsemegék is. 

Több mint harminc alkotást nézhetünk meg kedvezményesen az idei Cinema City Filmünnepen, amelyet multiplex mozik részvételével rendeznek csütörtöktől vasárnapig Budapest mellett több vidéki városban.

A négy nap során a fővárosban és vidéken négy filmet premier előtt, három alkotást premieren mutatnak be. A Filmünnep alatt kedvezményesen válthatsz jegyet többek között a Diana hercegnő életét bemutató Spencer, vagy a Céline Dion világslágereit is megszólaltató Aline – A szerelem hangja című filmekre, de olyan közönségkedvenceket is műsorra tűznek, mint a Dűne, a Venom 2. – Vérontó, az Örökkévalók, a Croodék: Egy új kor vagy a 007 – Nincs idő meghalni, szóval ez a négy nap elég jó alkalom ezeket pótolni.

A nemzetközi paletta mellett magyar filmek is szerepelnek a műsorban: egyebek mellett a Vadlovak – Hortobágyi mese című dokumentumfilmet, Enyedi Ildikó A feleségem története című alkotását, Varsics Péter Így vagy tökéletes című filmjét és A tanú vágatlan, eddig moziban be nem mutatott változatát is megnézheted popcornnal.

És ha még nem lenne elég, akkor filmklubok is várnak. A tanú vágatlan változata kapcsán Réz András tart beszélgetést, valamint pszichiáter szakértőkkel és az ORFK bűnmegelőzési osztályának vezetőjével beszélgethetnek a nézők a Csapda a neten című dokumentumfilm 18 éves kor felett ajánlott eredeti és fiatalabbaknak készült vágott változatáról.

Az események során olyan magyar filmes alkotókkal is lehet majd találkozni, mint Szabó Győző és Molnár Áron színészek, valamint Illés Gabriella producer (Toxikoma), Klem Viktor színész és Bergendy Péter rendező (Post mortem), valamint Eperjes Károly (Magyar passió).

(Forrás: MTI)

film | magyar | mozi | filmünnep

FOLYTASD EZZEL

A világ legjobb panorámafotói meghozzák a kedvet az utazáshoz

Lavmi Dú, mondta Háy János, majd a Dakota háznál elsírta magát

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram