Close
Még a legzordabb körülmények közt is felépíthető ez a csodás fakabin

Még a legzordabb körülmények közt is felépíthető ez a csodás fakabin

Kompakt, praktikus, időjárásálló, és olyan kedves, hogy azonnal megszerettük.

A finn Studio Puisto tervezte ezt a moduláris faházat, amely egyrészt a koronavírus miatti otthonrekedtségre is válasz, de mégis sokkal jobb annál. A Space of Mind nevű kabin bárhol felépíthető, akár egy lehetetlen helyen a természet közepén, akár a kertedben, kialakításában pedig épp ennyire sokoldalú: lehet iroda, mini nyaralókabin, edzőtermecske, műterem vagy épp extra hálószoba.

A Space of Mind egy modern faház, amely tökéletes helyszín az elmélkedésre, az elemek feltöltésére; egy olyan hely, ahol egy kis lelki békére lelhetünk.

A kabin könnyűszerkezetes, épphogy tíz négyzetméteres, és minden elemét előre legyártva szállítják, akár a legtávolabbi helyekre is. Mivel valóban sokféle klímának meg akar felelni a faház, ezért a külső burkolatoknál választhatunk a vörösfenyőtől a fekete kátrányon át a horganyzott acélig, az alapoknál pedig variálható oszlopok vagy könnyű beton is lehet opció, az éghajlat és a talajviszonyok függvényében.

Az első Space of Mind kabint Porvoo szigetvilágánál építették fel Finnországban, amelyet majd nyaralóként is bérbe ad az építészstúdió. Az összeszerelése állítólag szó szerint faék egyszerűségű: az elemeket csak össze kell passzintani egymással és a faékekkel.

Megtetszett és rendelnél egy sajátot? Akkor ne habozz, írj a Studio Puisto finn csapatának egyedi árajánlatért!

FOLYTASD EZZEL
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Űrhajó formájú szálláshely a galaxis legjobb Airbnb-je
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom