Close
Még a legzordabb körülmények közt is felépíthető ez a csodás fakabin

Még a legzordabb körülmények közt is felépíthető ez a csodás fakabin

Kompakt, praktikus, időjárásálló, és olyan kedves, hogy azonnal megszerettük.

A finn Studio Puisto tervezte ezt a moduláris faházat, amely egyrészt a koronavírus miatti otthonrekedtségre is válasz, de mégis sokkal jobb annál. A Space of Mind nevű kabin bárhol felépíthető, akár egy lehetetlen helyen a természet közepén, akár a kertedben, kialakításában pedig épp ennyire sokoldalú: lehet iroda, mini nyaralókabin, edzőtermecske, műterem vagy épp extra hálószoba.

A Space of Mind egy modern faház, amely tökéletes helyszín az elmélkedésre, az elemek feltöltésére; egy olyan hely, ahol egy kis lelki békére lelhetünk.

A kabin könnyűszerkezetes, épphogy tíz négyzetméteres, és minden elemét előre legyártva szállítják, akár a legtávolabbi helyekre is. Mivel valóban sokféle klímának meg akar felelni a faház, ezért a külső burkolatoknál választhatunk a vörösfenyőtől a fekete kátrányon át a horganyzott acélig, az alapoknál pedig variálható oszlopok vagy könnyű beton is lehet opció, az éghajlat és a talajviszonyok függvényében.

Az első Space of Mind kabint Porvoo szigetvilágánál építették fel Finnországban, amelyet majd nyaralóként is bérbe ad az építészstúdió. Az összeszerelése állítólag szó szerint faék egyszerűségű: az elemeket csak össze kell passzintani egymással és a faékekkel.

Megtetszett és rendelnél egy sajátot? Akkor ne habozz, írj a Studio Puisto finn csapatának egyedi árajánlatért!

FOLYTASD EZZEL
Ez a különleges térkép segít felfedezni Budapest legfontosabb designhelyszíneit
A kompromisszum nélküli adattárolás egy NAS-ban ölt formát
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom