Close
Ez az európai ország nem fél az újabb hullámtól, most oldotta fel az összes korlátozást

Ez az európai ország nem fél az újabb hullámtól, most oldotta fel az összes korlátozást

Miközben több felől is hallani, hogy emelkednek a koronavírusos esetszámok, Finnország úgy ítélte meg, hogy biztonságos a korlátozások eltörlése, és csatlakozott azokhoz az európai országokhoz, amelyekbe teljesen szabadon utazhatunk.

 Július 1-től sem az EU-ból, sem az azon kívülről érkezőknek nem kell már oltási igazolást felmutatniuk, és a helyszíni tesztelési kötelezettséget is megszüntették a határátkelőkön.

A határőrség szerint a lazító intézkedés hatására hamarosan jelentősen megnő a beutazók száma,

különösen az ország keleti határán számítanak nagyobb forgalomra, ahol újranyitott például az egy éve zárva tartó imatrai határátkelő, emellett a vaalimaa-i és a nuijamaa-i ellenőrzőpont is éjjel-nappal nyitva áll.

Ha kedvet kapták egy finn kiruccanáshoz, nézd meg ezt a kis szigetet, amely minden évszakban gyönyörű, és tartsd szem előtt, hogy a Finnországnál nincs jobb hely a világon, kivéve ezt az egy területet.

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Unsplash)

finnország | korlátozások eltörlése | covid | határnyitás

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom