Close
Péntek délutánonként jóízűen vásárolhatsz Budán

Péntek délutánonként jóízűen vásárolhatsz Budán

Manapság már a városi forgatagban is óriási az igény a friss, organikus, adalékanyagoktól mentes finomságokra, illetve arra is, hogy mindezeket kellemes környezetben, és akár egy itallal a kezünkben szerezhessük be! Erre születik most meg a Finom Placc péntek délutánonként, melynek a helyszíne a nemrég nyílt új különleges kiülős gasztroudvar, a Hello Buda.

A Rózsadomb Center tőszomszédságában nyílt meg Buda legújabb és legfrissebb gyöngyszeme, a Hello Buda Fresh Market. A piachangulaton túl azonban jóval sokszínűbb profillal lehel életet a környékbe a hely, hiszen részben közösségi tér, részben kulturális helyszín, ahol a minőségi üzletek, a bár és az éttermek mellett aztán tényleg mindenki megtalálhatja a számításait.

Emellé a hangulat mellé október 1-től péntekenként délután 2-től 7 óráig a Finom Placc csapata szeretné a hazai termelők termékeit eljuttatni a vásárlókhoz. Minden, ami finom, megkóstolható, és megvásárolható lesz a Placcon úgy, hogy közben közvetlen válaszokat is kaphatunk a termelőktől a portékájukról. Ez a Placc a vidéki és az ínyenc ízek szerelmeseinek szól, és azoknak, akik ragaszkodnak hozzá, hogy a termelőtől rögtön az asztalra kerüljön a mesterséges anyagoktól mentes élelmiszer.

A piac, a hely bárja, éttermei és üzletei mellett péntek délutánonként élő zenével és gyermekprogramokkal is várják a szervezők az odalátogatókat. És természetesen a Hello Buda kutyabarát!

budapest | Hello Buda | piac | finom placc

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram