Close
Firenzében a hétvégén csak a ruha teszi az embert

Firenzében a hétvégén csak a ruha teszi az embert

Beindult az idei első Pitti Uomo, a magas férfidivat egyik legizgalmasabb happeningje.

Évente kétszer a magasiskolás szabóságok adnak randevút egymásnak Firente belvárosában, zárt és nyitott kifutókon szerepelnek a legpengébb nápolyi, milánói, firenzei, angol, amerikai, japán és egyéb bespoke műhelyek alkotásai. Idén, a 95.  Pitti Uomón a reflektorfény a Portugáliában működő méret utáni szabóságokra esik, de azért akad rajtuk kívül is élet, ugyanis 1200 brand mutatja meg magát a helyszínen. A becslések szerint 30 ezer viszonteladó lesz a helyszínen, így természetesen a Pitti Uomo nemcsak egy bemutató, hanem komoly lehetőség bizniszek kötésére is.

Aki a hétvégén, január 11-ig megfordul Firenzében, ne csodálkozzon, ha a város tele lesz rendkívül jól öltözött, és nagyon feltűnő férfiakkal.

Firenze | öltöny | pitti uomo | divat

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram