Így segíthetsz a törökországi és szíriai földrengés károsultjain

Sajnos rengeteg család elvesztette otthonát, sürgős segítségre van szükségük a szállástól és az élelemtől kezdve az orvosi ellátásig. Összegyűjtöttünk néhány nemzetközi szervezetet, melyeken keresztül segíthetsz. 

Mint ismeretes, hétfőn kora délelőtt 7,8-es erősségű, pusztító erejű földrengés rázta meg Törökország déli és Szíria északnyugati részét. Többezer ember vesztette életét, rengetegen megsérültek, és a lakóhelyük elhagyására kényszerültek. A határ mindkét oldalán épületek dőltek össze, jelenleg is folynak a mentési munkálatok és folyamatosan keresik a túlélőket.

A legjobb módja a segítségnyújtásnak, ha valamelyik, a helyszínen munkát végző jótékonysági szervezetnek pénzt adományozunk. Ehhez összegyűjtöttünk néhányat, elérhetőséggel együtt.

Az Union of Medical Care and Relief Organisations (UOSSM) közleménye szerint a kórházak és az egészségügyi létesítményei túlterheltek és támogatásra szorulnak. A szervezet 2012 óta nyújt orvosi segítséget a szíriai háború áldozatainak. Az UOSSM-nek itt lehet adományozni.

Az Oxfam felhívást tett közzé, amiben a jótékonysági szervezet a helyszíni sürgősségi segítségnyújtáshoz kért támogatást. Ide kattintva lehet ezt megtenni.

Az Action for Humanity, a Syria Relief anyaszervezete szintén a helyszínen dolgozó csapatok támogatására gyűjt. Adományozni itt lehet.

A Human Appeal ugyancsak a helyi csapatok támogatását segíti, őket ide kattintva lehet támogatni, míg a People in Need itt gyűjti az adományokat.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

törökország | adomány | károsultak | áldozatok | földrengés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom