Close
Így segíthetsz a törökországi és szíriai földrengés károsultjain

Így segíthetsz a törökországi és szíriai földrengés károsultjain

Sajnos rengeteg család elvesztette otthonát, sürgős segítségre van szükségük a szállástól és az élelemtől kezdve az orvosi ellátásig. Összegyűjtöttünk néhány nemzetközi szervezetet, melyeken keresztül segíthetsz. 

Mint ismeretes, hétfőn kora délelőtt 7,8-es erősségű, pusztító erejű földrengés rázta meg Törökország déli és Szíria északnyugati részét. Többezer ember vesztette életét, rengetegen megsérültek, és a lakóhelyük elhagyására kényszerültek. A határ mindkét oldalán épületek dőltek össze, jelenleg is folynak a mentési munkálatok és folyamatosan keresik a túlélőket.

A legjobb módja a segítségnyújtásnak, ha valamelyik, a helyszínen munkát végző jótékonysági szervezetnek pénzt adományozunk. Ehhez összegyűjtöttünk néhányat, elérhetőséggel együtt.

Az Union of Medical Care and Relief Organisations (UOSSM) közleménye szerint a kórházak és az egészségügyi létesítményei túlterheltek és támogatásra szorulnak. A szervezet 2012 óta nyújt orvosi segítséget a szíriai háború áldozatainak. Az UOSSM-nek itt lehet adományozni.

Az Oxfam felhívást tett közzé, amiben a jótékonysági szervezet a helyszíni sürgősségi segítségnyújtáshoz kért támogatást. Ide kattintva lehet ezt megtenni.

Az Action for Humanity, a Syria Relief anyaszervezete szintén a helyszínen dolgozó csapatok támogatására gyűjt. Adományozni itt lehet.

A Human Appeal ugyancsak a helyi csapatok támogatását segíti, őket ide kattintva lehet támogatni, míg a People in Need itt gyűjti az adományokat.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

adomány | adakozás | törökország | földrengés | segítség

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezen a napon ne induljunk útnak, teljesen leáll a közlekedés Németországban

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom