Close
Így lehet a legkönnyebben eljutni a hétvégi Formula-1 Magyar Nagydíjra

Így lehet a legkönnyebben eljutni a hétvégi Formula-1 Magyar Nagydíjra

Budapestről a Hungaroringre való utazáshoz a legjobb lehetőséget a HÉV bővített járatai és a Volánbusz ingyenes különbuszai kínálják a nézőknek – közölte a Mávinform.

Azt írták, egyéni utazás helyett idén még inkább érdemes HÉV-vel, és a hozzájuk kapcsolódó autóbuszjáratokat használva utazni a Hungaroringre és vissza.

A H8-as HÉV-vel lehet utazni az Örs vezér terétől Kerepesig, ahol a Volánbusz díjmentesen igénybe vehető különbuszaira lehet átszállni, amelyek a Hungaroring 3-as kapuig szállítják az utasokat.

A versenynapok végén, visszafelé a Volánbusz különbuszai a verseny helyszínéről Kerepes helyett Gödöllőig közlekednek, onnan a MÁV-START KISS, illetve dupla FLIRT motorvonatai tizenöt percenként indulnak, és harminc-negyven perc alatt beérnek a Keleti pályaudvarra – tudatta a Mávinform.

A Volánbusz a különbuszok mellett menetrend szerinti járataival is segíti a hazajutást Gödöllőről „azok kapacitásának erejéig”. A H8-as HÉV a Magyar Nagydíj mindhárom napján, a versenyre utazás, illetve a visszautazás időszakában sűrűn, tíz-tizneöt percenként közlekedik Mogyoród és az Örs vezér tere között. A vonatok péntektől vasárnapig hat kocsival szállítják az utasokat.

Tájékoztattak arról is, hogy a MÁV-VOLÁN-csoport a BKK-val közös, kedvezményes árú, egy útra szóló „Hungaroring jegyet” vezetett be, amelynek ára 750 forint; az oda-vissza útra is érvényes „Hungaroring flexijegy” pedig 1500 forintért vásárolható meg a július 21-ei, 22-i illetve 23-i utazásokhoz, és a HÉV-, vonat- valamint buszjáratokon használható fel.

A MÁV-VOLÁN-csoport a Magyar Nagydíj hétvégéjén közlekedő járatairól, a kedvezményes árú jegyekről részletes információk találhatók ezen az oldalon.

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images)

HÉV | busz | Formula 1 | hungaroring | forma-1

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram