Close
Ingyen reggelivel vár az ország legjobb croissant-lelőhelye

Ingyen reggelivel vár az ország legjobb croissant-lelőhelye

Ki ne vágyna arra, hogy a reggeli rohanásban valaki az autó ablakán benyújtsa az ország legjobb croissant-ját egy zseniális kávé kíséretében?

A Freyja most valóra váltja ezt az álmot, hiszen január 24-én megnyílik a Freyja Drive-thru, ráadásul

ezen a reggelen még fizetni sem kell a prémium péksüti-boxért.

A Freyja Drive-thru 7:30 és 9:00 óra között reggeli dobozával várja a Vadaskerti utca 1. felé kanyarodókat. A dobozban kétféle péksüteményt találhatunk, ami mellé

batch brew kávét vagy narancslevet választhatunk.

A január 24-i megnyitón minden arra járót megajándékozzák a varázslatos reggelivel, azokat pedig, akik nem tudnak részt venni az eseményen, bármelyik hétköznap reggel visszavárják.

(Fotó: Freyja)

reggeli | croissant | freyja | kávé | drive-thru

FOLYTASD EZZEL

Üvegpadló és északi fény is jár Európa legjobb rooftop bárjaihoz

Leállítják Franciaország egyik legrégebbi sajtjának gyártását a szárazság miatt

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom