Close
Iskolabállal kezdte, aztán jött a Prodigy, az Oasis és Ed Sheeran – Fülöp Zoltán-podcast

A Volt fesztivál társalapítója tiniként kezdte a koncertszervezést, aztán jött az Iron Maiden, Moby, Prince, Robbie Williams és a többiek.

Ha a Sziget fesztivál arcának Gerendai Károly számít, akkor mondhatjuk, hogy a jobb és bal keze Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán voltak. Zoli a Volt, a Sziget, a Balaton Sound és sok egyéb zenei esemény motorjának mondhatta magát, és kétségtelen, hogy a hazai fesztiválok történelemkönyvében nagybetűkkel fog szerepelni a neve.

Zolival beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, hogyan kezdődött ez a kaland Sopronban, milyen volt átélni azt, hogy idén nem lesz Volt, kik voltak a legmacerásabb zenekarok, milyen volt polgármesterekkel hadakozni, és hogy miért született meg a legújabb fesztiválja, a SopronFest. Kezdünk.

sopronfest | volt fesztivál | fülöp zoltán | lobewein norbert | Balaton Sound

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Én azt gondolom, hogy rengeteg hibám van – Szilágyi Áron-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom