Close
Mindenkinek rossz lesz, de nem mindegy, hányan fognak belehalni – Gerendai Károly-podcast

Leértünk a gödör aljára? Kap Michelin-csillagot a Rumour? Hány pontot adna magának válságkezelésre? A Sziget és a Costes csoport alapítója válaszol.

Mai vendégünk olyasvalaki, aki erősen rajtahagyta a kéznyomát a hazai kulturális élet elmúlt harminc évén. Neki köszönhetjük a Sziget fesztivált, az egyik legerősebb, nemzetközileg is ismert hazai brandet, és kétségtelenül egyike azon keveseknek, akik miatt a hazai gasztronómia megérkezett a huszonegyedik századba. Gerendai Károllyal beszélgetve főszerkesztőnk, Izing Róbert arra volt kíváncsi, hogy vajon leértünk-e már a gödör aljára, mit gondol Rácz Jenőről, és számít-e újabb Michelin-csillagra?

podcast | michelin-csillag | costes izakaya | racz jeno | gerendai károly

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom