Close
Fürdőszoba dekor – mutatós dizájn szinte semmiből

Fürdőszoba dekor – mutatós dizájn szinte semmiből

A fürdőszoba dekor lehetőségek elképesztően színes skálán mozognak – így némi leleményességgel és merész kreativitással dizájnossá és egyedivé tehetjük a fürdőt, ráadásul ehhez még a családi megtakarítást sem kell megdézsmálnunk.

Közel a természethez, avagy növények, mint fürdőszoba dekor 

A zöld növények meghitté teszik a lakást, bármelyik szobában kapnak helyet. Miért ne tehetnénk néhányat belőlük a fürdőszobába?! Igazán egyedi, már-már forradalmi dekoráció ez, amely különleges hangulatúvá varázsolja a teret. Azt azonban ne feledjük, hogy nem mindegyik növény bírja jól a nedves, párás környezetet, így az adott példányok kiválasztásánál járjunk el körültekintően!

Nemcsak esztétikusak, de praktikusak is az illatos gyertyák

fürdőszoba dekor egyik közkedvelt eleme az illatgyertya. Ezek az aprócska dekorációs egységek nagyban hozzájárulnak a romantikus idill fokozásához, emellett bámulatosan szépek, az isteni illatukkal pedig jobb kedvre derítik a fürdőhelyiségbe belépő személyeket.

Főszerepben a világítás

A szóban forgó helyiség megvilágítását is intézhetjük a fürdőszoba dekor jegyében. Manapság a világításért felelős egységek, legyen szó a modern LED lámpákról vagy a klasszikus lámpaburákról, kitűnő alappal szolgálnak a kellemes atmoszféra kialakításához. Ha biztosra akarunk menni a fürdőszoba dekorációjával, a fényforrás helyét se bízzuk a véletlenre! Okos ötlet például külön kivilágítani a zuhanykabint, a kádat, illetve a kisebb-nagyobb beugrókat, beépített polcokat.

Apropó, polcok!

Nincs modern lakberendezés beépített polcok nélkül. A tárolás az említett okos megoldással nemcsak praktikus és helykímélő, de emellett elképesztően dekoratív is. Mit is tehetünk tulajdonképpen közszemlére a fürdőben? Nos, kis ügyeskedéssel tulajdonképpen bármi dekorációvá avanzsálhat, a tiszta törölközőktől kezdve, a szappanon keresztül egészen a sminkes eszköztárunkig.

Fürdőszoba dekor zsebbarát áron

A megunt csempe bontás nélkül újjá varázsolható, ha a népszerű falra és csempére ragasztható matricákkal dobjuk fel a régi dizájnt.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Különleges kapcsolók és dugaljak nyomában

Hogyan alakulnak a glettelés árak?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram