Ne ízesítsük túl!
A teák tele vannak természetes ízekkel, így ezek akkor is finomak, ha nem adunk hozzá semmi további hozzávalót. Sokan persze szeretik a cukrot, a tejet és a mézet is a teájukban, azonban ezekkel elnyomjuk a teák valódi karakterét, robosztusságát vagy éppen kellemes frissességét. Érdemes tehát óvatosan bánni az édesítőszerekkel, a citrommal és a tejjel is. A gyógyteák esetében, ha lehetséges, mellőzzük a további ízesítésüket, ugyanis alapvető egészségügyi előnyüket veszíthetik el ezzel. Például a kamilla segít a nyugodt alvásban, azonban, ha alaposan megcukrozzuk, a szervezetünk felpörög és ellensúlyozza a nyugtató hatásokat.
Vissza a cikkhezAz ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!