Close
Legendás fagyival, süteménnyel és zongoraszóval csalogat a hétvégi Gerbeaud-zsúr

Legendás fagyival, süteménnyel és zongoraszóval csalogat a hétvégi Gerbeaud-zsúr

A Gerbeaud június 13–14-én zongoraszóval és pezsgővel árasztja el a megújult budapesti Vörösmarty teret.

A szervezők készülnek a legendás Gerbeaud fagylalttal, amelyhez helyben készítik a mandulás tölcsért, a süteményeiket 690 forinttól, a péksüteményeiket 330 forinttól kínálják, de lesznek levesek, szendvicsek és saláták is Tóth Ágnes executive séf prezentálásában. A kávékedvelőknek jó hír, hogy Hámori Tibor személyében új head barista csatlakozott hozzájuk, aki hazánk egyik legjobb szakemberének számít.

A hétvégi zsúron Pikács István bárzongoristával lehet közösen énekelni és zongorázni, amit édes meglepetéssel jutalmaznak. Az ingyenesen látogatható, gyerek- és kutyabarát esemény szombaton és vasárnap 9-től 18 óráig tart, Pikács István zongora sessionje mindkét nap 14:30-kor kezdődik és 18 órakor ér véget.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Déber Gábor)

petit | program | zsúr | budapest | Gerbeaud

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram