Close
Új életre keltik a “Kis Gerbeaud” legendát a Vörösmarty téren

Új életre keltik a “Kis Gerbeaud” legendát a Vörösmarty téren

A Gerbeaud több mint százhatvan éves történetében nem ismeretlen a kiszállítás fogalma. Az alapító, Kugler Henrik úttörő volt a kiszállítás elindításában, és a névadó Gerbeaud Émile is folytatta ezt a hagyományt. Most pedig Petit Gerbeaud-ként indítják újra.

“Összes egységünk bezárása utáni sokkból felocsúdva, az Onyx étterem, az Émile Ház és a Gerbeaud kávéház legnagyobb tudású szakemberei dolgoznak ezen a projekten, hogy egy hosszútávon is életképes almárkát hozzunk étre. A Petit Gerbeaud elérhető és szerethető, a Gerbeaud-szív táplálja, és a mindenkori Gerbeaud-minőséget szem előtt tartva készül. Nem titkolt célunk, hogy a Petit Gerbeaud segítségével még inkább megmutathassuk és megszerettessük magunkat a magyar közönséggel” – mondta Niszkács Anna, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. ügyvezető-tulajdonosa.

A süteményekért és a jövőbeni bővülő kínálatért Mártha Róbert, az Onyx cukrásza és egyben a Gerbeaud kreatív cukrászvezetője, valamint Tóth Ágnes executive séf felel.

A klasszikus sütemények megjelenését a kiszállításhoz igazították, és új, izgalmas receptekhez nyúltak. A Petit Gerbeaud webshop számos süteménnyel és csomagolt finomságokkal indul, a kínálatban megtalálhatók a klasszikus kedvencek mellett a modernebb változatok is.

Az árak 690 forinttól kezdődnek, a legdrágább sütemény is ezer forint alatt lesz.

A sütemények mellett alkoholos italok is találhatók, és az igényeknek megfelelősen fokozatosan bővülni fog a kínálat a Gerbeaud Termelő Műhelyben készülő péksüteményekkel, illetve a Gerbeaud konyha hideg- és meleg ételeivel.

A lehető legbiztonságosabb és legkedvesebb kiszolgálás érdekében a kiszállítást a saját kollégáikra bízták, betartva a szigorú egészségbiztonsági előírásokat.

Ötezer forint feletti rendelés esetén Budapest teljes területére ingyen szállítanak a hét minden napján, a 2500 és 5000 forint közötti megrendeléseket 900 forintért szállítják, míg a 2500 forint alatti megrendeléseket a Vörösmarty téri kávéházban lehet átvenni.

“A következő hetekben cukrászként szakácskodunk, szakácsként cukrászkodunk, menedzserként kiszállítunk, igazi családként támogatva egymást. Így a nehéz időkben a Petit Gerbeaud segítségével – mely méltó kistestvére a világhírű Gerbeaud-nak –, kollégáinknak munkát, vendégeiknek egy kis boldogságot fogunk házhoz szállítani. Ez a legfőbb küldetésünk az újranyitásig” – tette hozzá Fekete Marcell, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. F&B igazgatója.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Déber Gábor)

legenda | budapest | cukrászda | sütemény | vörösmarty tér

FOLYTASD EZZEL

Mindannyiunk kedvenc magyar édességét már ne keressük a polcokon: eltűnt a boltokból a Pilóta keksz

Ezek a világ legjobb gasztrofesztiváljai

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram