Close
Gerillaáron lehet műalkotásokat venni október első napjaiban Óbudán

Gerillaáron lehet műalkotásokat venni október első napjaiban Óbudán

Október 2-13 között rendezik a Godot Young Generation Art Fair-t, melyen 110 művész közel 1100 alkotása látható.

​Idén negyedik alkalommal tartják meg a Godot Galéria szervezésében azt a grandiózus képzőművészeti kiállítás és vásárt, amely a pályájuk elején álló képzőművészek munkáiból válogat. A korábban pop-up helyszíneken megrendezett esemény megtalálta végleges otthonát: immáron a Godot Kortárs Művészeti Intézet 700 négyzetméteres kiállítótérben kap helyet és ebben az évben az Art Market Budapest vásárral párhuzamosan, továbbra is ingyenes belépés mellett látogatható.

 

A többfordulós pályázat során sikeresen bejutott 110 művész között a kiállítás és vásár végén hat díjat osztanak ki. A győztes lehetőséget kap egy önálló kiállításra a Godot Galériában és a többi díjazottal együtt részt vehet a Godot Galéria tíznapos mezőszemerei művésztelepén. ​Az elmúlt évekhez hasonlóan az art fair ideje alatt “gerilla árazás” módszerét alkalmazzák a szervezők, ami azt jelenti, hogy a vásár ideje alatt kicsiben tükrözik azt a folyamatot, ahogy a művészek és alkotásaik folyamatosan emelkedő értékkel bekerülnek a művészeti vérkeringésbe.​

A megnyitó október 1-jén 20 órakor kezdődik a harmadik kerületi Fényes Adolf utcában található Godot Kortárs Művészeti Intézetben.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Huszár Dávid/ METU)

Close