Close
Gerillaáron lehet műalkotásokat venni október első napjaiban Óbudán

Gerillaáron lehet műalkotásokat venni október első napjaiban Óbudán

Október 2–13. között rendezik a Godot Young Generation Art Fairt, melyen száztíz művész közel ezerszáz alkotása látható.

​Idén negyedik alkalommal tartják meg a Godot Galéria szervezésében azt a grandiózus képzőművészeti kiállítást és vásárt, amely a pályájuk elején álló képzőművészek munkáiból válogat. A korábban pop-up helyszíneken megrendezett esemény megtalálta végleges otthonát: immáron a Godot Kortárs Művészeti Intézet hétszáz négyzetméteres kiállítótérben kap helyet, és ebben az évben az Art Market Budapest vásárral párhuzamosan, továbbra is ingyenes belépés mellett látogatható.

A többfordulós pályázat során sikeresen bejutott száztíz művész között a kiállítás és vásár végén hat díjat osztanak ki. A győztes lehetőséget kap egy önálló kiállításra a Godot Galériában és a többi díjazottal együtt részt vehet a Godot Galéria tíznapos mezőszemerei művésztelepén. ​Az elmúlt évekhez hasonlóan az art fair ideje alatt “gerillaárazás” módszerét alkalmazzák a szervezők, ami azt jelenti, hogy a vásár ideje alatt kicsiben tükrözik azt a folyamatot, ahogy a művészek és alkotásaik folyamatosan emelkedő értékkel bekerülnek a művészeti vérkeringésbe.​

A megnyitó október 1-jén 20 órakor kezdődik a harmadik kerületi Fényes Adolf utcában található Godot Kortárs Művészeti Intézetben.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Huszár Dávid/ METU)

gerillaár | Godot Young Generation Art Fair | kiállítás | Godot | Godot Kortárs Művészeti Intézet

FOLYTASD EZZEL

Kávéval töltik meg az Akváriumot október első vasárnapján

Finom ételekkel és koktélokkal, no meg élőzenével ünneplik az őszt a Leóban

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom