Close
Gerillaáron lehet műalkotásokat venni október első napjaiban Óbudán

Gerillaáron lehet műalkotásokat venni október első napjaiban Óbudán

Október 2–13. között rendezik a Godot Young Generation Art Fairt, melyen száztíz művész közel ezerszáz alkotása látható.

​Idén negyedik alkalommal tartják meg a Godot Galéria szervezésében azt a grandiózus képzőművészeti kiállítást és vásárt, amely a pályájuk elején álló képzőművészek munkáiból válogat. A korábban pop-up helyszíneken megrendezett esemény megtalálta végleges otthonát: immáron a Godot Kortárs Művészeti Intézet hétszáz négyzetméteres kiállítótérben kap helyet, és ebben az évben az Art Market Budapest vásárral párhuzamosan, továbbra is ingyenes belépés mellett látogatható.

A többfordulós pályázat során sikeresen bejutott száztíz művész között a kiállítás és vásár végén hat díjat osztanak ki. A győztes lehetőséget kap egy önálló kiállításra a Godot Galériában és a többi díjazottal együtt részt vehet a Godot Galéria tíznapos mezőszemerei művésztelepén. ​Az elmúlt évekhez hasonlóan az art fair ideje alatt “gerillaárazás” módszerét alkalmazzák a szervezők, ami azt jelenti, hogy a vásár ideje alatt kicsiben tükrözik azt a folyamatot, ahogy a művészek és alkotásaik folyamatosan emelkedő értékkel bekerülnek a művészeti vérkeringésbe.​

A megnyitó október 1-jén 20 órakor kezdődik a harmadik kerületi Fényes Adolf utcában található Godot Kortárs Művészeti Intézetben.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Huszár Dávid/ METU)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom