Close
Egy kisváros elkezdett kampányolni, hogy Chris Hemsworth eljöjjön hozzájuk – és bejött!

Egy kisváros elkezdett kampányolni, hogy Chris Hemsworth eljöjjön hozzájuk – és bejött!

Nagyon aranyos módját találták, hogy meggyőzték Thort arról, hogy a városuk jó hely.

A legtöbb Ausztráliába látogató Sydney-t vagy Melbourne-t veszi célba; ezt elégelte meg a Cowra nevű kisváros, amely különös és nagyon aranyos módját választotta városkájuk népszerűsítésére. Cowra egy kampányt indított, kifejezetten a Thort is játszó Chris Hemsworth színésznek #GetChrisToCowra néven, amelyben a turisztikai hivatal munkatársai és a városlakók is invitálják Hemsworth-t Cowrába.

A nagyon vicces és aranyos videóban a városlakók és színészek is feltűnnek Thor-jelmezekben és arcmaszkokban, teleragasztják Hemsworth moziplakátjaival az irodájukat, és még be is mutatnak egy négyemeletes Hemsworth-szobortervet The Big Chris projektnéven. A szobor kapcsán két ember meg is beszéli, hogy

– Na és mi lesz, ha Chris nem jön el?
– Akkor is megépítjük, csak kopasz lesz és kövér.

A videóban persze a poénok mellett elcsöppentettek nagyon sok infót is a városról (hogy miért látogasson oda Chris), például a látványosságokat, helyi ételeket és borokat, a város történetét, és kiemelték, hogy Cowra csupán két óra kocsival Canberrától, négy Sydney-től és hét Melbourne-től, repülővel pedig még gyorsabb.

A kampány, amit alapvetően viccnek szántak, elképesztően sok emberhez eljutott – végül a legnagyobb sikerként magához Chris Hemsworth-höz is, aki Insta-fiókján meg is osztotta a videót a következő szöveggel:

“Hatalmas szeretetet küldök a cowraiaknak ezért az elképesztő kampányért, igazán szívmelengető volt, és nagyot mosolyogtam! Most a tengerentúlon forgatok, de mikor jövőre visszajövök, tuti, hogy elmegyek hozzátok!”

Szerintünk nagyon aranyos és ügyes kampány, minden kisvárosnak kellene egy olyan turizmusért felelős menedzser, mint a cowrai kampány ötletgazdája, Glenn Daley.

(Forrás: Travel + Leisure)

ausztrália | színész | marvel | város | cowra

FOLYTASD EZZEL

Kiakadtak a budapestiek az idei adventi villamoson

Ezekben a városokban garantáltan magával ragad a karácsonyi hangulat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram