Close
Egy kisváros elkezdett kampányolni, hogy Chris Hemsworth eljöjjön hozzájuk – és bejött!

Egy kisváros elkezdett kampányolni, hogy Chris Hemsworth eljöjjön hozzájuk – és bejött!

Nagyon aranyos módját találták, hogy meggyőzték Thort arról, hogy a városuk jó hely.

A legtöbb Ausztráliába látogató Sydney-t vagy Melbourne-t veszi célba; ezt elégelte meg a Cowra nevű kisváros, amely különös és nagyon aranyos módját választotta városkájuk népszerűsítésére. Cowra egy kampányt indított, kifejezetten a Thort is játszó Chris Hemsworth színésznek #GetChrisToCowra néven, amelyben a turisztikai hivatal munkatársai és a városlakók is invitálják Hemsworth-t Cowrába.

A nagyon vicces és aranyos videóban a városlakók és színészek is feltűnnek Thor-jelmezekben és arcmaszkokban, teleragasztják Hemsworth moziplakátjaival az irodájukat, és még be is mutatnak egy négyemeletes Hemsworth-szobortervet The Big Chris projektnéven. A szobor kapcsán két ember meg is beszéli, hogy

– Na és mi lesz, ha Chris nem jön el?
– Akkor is megépítjük, csak kopasz lesz és kövér.

A videóban persze a poénok mellett elcsöppentettek nagyon sok infót is a városról (hogy miért látogasson oda Chris), például a látványosságokat, helyi ételeket és borokat, a város történetét, és kiemelték, hogy Cowra csupán két óra kocsival Canberrától, négy Sydney-től és hét Melbourne-től, repülővel pedig még gyorsabb.

A kampány, amit alapvetően viccnek szántak, elképesztően sok emberhez eljutott – végül a legnagyobb sikerként magához Chris Hemsworth-höz is, aki Insta-fiókján meg is osztotta a videót a következő szöveggel:

“Hatalmas szeretetet küldök a cowraiaknak ezért az elképesztő kampányért, igazán szívmelengető volt, és nagyot mosolyogtam! Most a tengerentúlon forgatok, de mikor jövőre visszajövök, tuti, hogy elmegyek hozzátok!”

Szerintünk nagyon aranyos és ügyes kampány, minden kisvárosnak kellene egy olyan turizmusért felelős menedzser, mint a cowrai kampány ötletgazdája, Glenn Daley.

(Forrás: Travel + Leisure)

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom