Close
Így tölthetsz el egy boldog és bohém délutánt az ország legizgalmasabb szálláshelyén

Így tölthetsz el egy boldog és bohém délutánt az ország legizgalmasabb szálláshelyén

Nyolcadszorra várja a piknikezőket május 21-én Noszvajon a Nomad csapata a SVÉT-tel karöltve, hogy egy igazi békebeli együttléttel ünnepeljék az életet.

A tematika pedig nem más, mint a swing, tehát vidám dzsesszre, pörgős szoknyákra, na meg hintákra lehet számítani a völgyben. – Ismerős arcok, a SVÉT-től megszokott finom falatok, mindez a kertünkben a természet ölelésében: mi így képzelünk egy pikniket. És persze meglepetéssel is készülünk! – mondja Balogh Bari, a házigazda.

A Nomád Hotel kertjében mindig zajlik az élet, a környező erdőben pedig az is nyugalomra lel, aki valami különlegesre vágyik: az ország legizgalmasabb szállásai bújnak meg a fák között, ilyenek a legújabb „Lépcsőházak”, vagy a buborékok, amikben az ember tényleg eggyé válhat a természettel. A piknik alatt természetesen ezeket is meg lehet majd nézni vezetett túra keretében.

A pikniken egyetlen feladat van: hogy jól érezd magad!

A fűre lépni mezítláb a legjobb, az árnyékban ér elbóbiskolni egy pohár egri bor után, az éhségedet pedig a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) ország minden tájáról idesereglett vendéglátói biztosítják. A családi hangulat garantált, nemcsak a vendéglátók járnak rendszeresen össze, a vendégek is komoly törzsgárdát alkotnak. – A Glamping Piknik egy igazi örömünnep, örömfőzés, ahol nincs fellépő, mert a sztárvendég maga a vendég. És hogy mennyire? Az majd kiderül, annyit azonban megsúgunk, hogy idén a vendégek között lesznek beépített emberek. A swinget ugyanis komolyan vesszük, ki tudja, még a végén közös tánc is kerekedik – titokzatoskodik Bari.

Belépő nincs, de regisztrálni előre kell: 12 órától délután 6-ig három turnusban fogadják majd a vendégeket.

Résztvevő SVÉT éttermek:

 • Rosinante Fogadó (Szigetmonostor)
 • Szabi a Pék (Szentendre)
 • Macok Bisztró (Eger)
 • Anyukám mondta (Encs)
 • A Séf és a Kertész (Pócsmegyer)
 • Hotel Botanica (Dánszentmiklós)
 • Fázis Koszt&Kávé
 • Nomad Hotel & Glamping (Noszvaj)

Helyi borászatok:

 • Kovács Nimród Borászat,
 • Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok,
 • St.Andrea Szőlőbirtok és Pincészet

Csoki: Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda (Sopron)

Kávé:One Eleven ( Sopron)

Kézműves sör : Beertailor

(Fotó: Szindbád, az utazó)

noszvaj | nomád hotel | piknik | zene | gasztro

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ingyen elérhető a magyarok egyik legkedvesebb filmje

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram