Close
Órákig néznénk, milyen brutális képeket hozott ki GoPro-jából ez a hobbifilmes

Órákig néznénk, milyen brutális képeket hozott ki GoPro-jából ez a hobbifilmes

Elképesztően látványos videót készített Cladiu Voicu, aki a Tignes-i GoPro-kalandjai után ezúttal a Les Trois Vallées síterepeit hódította meg.

A Franciaország délkeleti felében található Les Trois Vallées az ország egyik legnépszerűbb síterepe, ami 1971 óta vonzza a téli sportok szerelmeseit. Úgy tűnik azonban, hogy a hobbivideósok is megtalálhatják ott a számításaikat, Claudiu Voicu legalábbis mindenképpen kiélhette a minden kreativitását, amíg GoPro-jával forgatott.

A felvételeket GoPro Hero 6-on és GoPro Fusionon készítette, a végeredmény pedig olyan elképesztően látványos és lüktető lett, hogy

garantáltan mindenkinek meghozza a kedvét a snowboardozásra és a síterep minden négyzetcentiméterének felfedezésére.

De nem csak a francia hegyek nyújtanak fenséges látványt. Az Ausztriával határos Dolomitok hegyvonulata 2009 óta az UNESCO világörökség része. Bruno Pisani látványos videója pedig megmutatja, hogy mennyire bámulatos, magasztos, kecses, mégis nyers ez a táj.

(Nyitókép: Getty Images)

síelés | les trois vallées | GoPro Hero 6 | snowboard | GoPro Fusion

FOLYTASD EZZEL

A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

Ilyen az, amikor táncosok fedeznek fel egy elhagyatott úszómedencét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom