Close
Álomhangulatú videón járjuk be Hawaiit három percben

Álomhangulatú videón járjuk be Hawaiit három percben

Egyelőre csak álmodozni tudunk Hawaiiról, úgyhogy jobb híján meg is tesszük. 

Nagyjából huszonöt másodpercig olyannak tűnik ez a videó, mintha a hetvenes vagy a nyolcvanas években készült volna egy mai szemmel nézve ősrégi kamerával, aztán hirtelen feltűnik a felvétel egyik főszereplője – maszkban. Ekkor rádöbbenünk, hogy mégis valamikor napjainkban forgatták, és ráhúztak egy retrójellegű filtert. A leírás szerint egy Canon 814 AZ kamera a bűnös, amelyhez Kodak Vision3 200T filmet használtak.

Ha már utazni nem tudunk – mondjuk ezen a fantasztikus Venice-Simplon Orient Expresszen igen! –, azért csodás videókat nézhetünk helyekről, például legutóbb ezt a Mongólia nomád életébe belekóstoló alkotást imádtuk.

FOLYTASD EZZEL
Fejre állt New York, de nagyon jól áll neki
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom