Close
Álomhangulatú videón járjuk be Hawaiit három percben

Álomhangulatú videón járjuk be Hawaiit három percben

Egyelőre csak álmodozni tudunk Hawaiiról, úgyhogy jobb híján meg is tesszük. 

Nagyjából huszonöt másodpercig olyannak tűnik ez a videó, mintha a hetvenes vagy a nyolcvanas években készült volna egy mai szemmel nézve ősrégi kamerával, aztán hirtelen feltűnik a felvétel egyik főszereplője – maszkban. Ekkor rádöbbenünk, hogy mégis valamikor napjainkban forgatták, és ráhúztak egy retrójellegű filtert. A leírás szerint egy Canon 814 AZ kamera a bűnös, amelyhez Kodak Vision3 200T filmet használtak.

Ha már utazni nem tudunk – mondjuk ezen a fantasztikus Venice-Simplon Orient Expresszen igen! –, azért csodás videókat nézhetünk helyekről, például legutóbb ezt a Mongólia nomád életébe belekóstoló alkotást imádtuk.

filter | retro | felvétel | hawaii | video

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram