Close
Álomhangulatú videón járjuk be Hawaiit három percben

Álomhangulatú videón járjuk be Hawaiit három percben

Egyelőre csak álmodozni tudunk Hawaiiról, úgyhogy jobb híján meg is tesszük. 

Nagyjából huszonöt másodpercig olyannak tűnik ez a videó, mintha a hetvenes vagy a nyolcvanas években készült volna egy mai szemmel nézve ősrégi kamerával, aztán hirtelen feltűnik a felvétel egyik főszereplője – maszkban. Ekkor rádöbbenünk, hogy mégis valamikor napjainkban forgatták, és ráhúztak egy retrójellegű filtert. A leírás szerint egy Canon 814 AZ kamera a bűnös, amelyhez Kodak Vision3 200T filmet használtak.

Ha már utazni nem tudunk – mondjuk ezen a fantasztikus Venice-Simplon Orient Expresszen igen! –, azért csodás videókat nézhetünk helyekről, például legutóbb ezt a Mongólia nomád életébe belekóstoló alkotást imádtuk.

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom