Close
Ilyen magával ragadó az érintetlen, nyers, nomád Mongólia

Ilyen magával ragadó az érintetlen, nyers, nomád Mongólia

Végtelen természet, ameddig a szem ellát – és még tovább is. Páratlanul szép percek jönnek Ázsia egyik fantasztikus országáról, egy vérbeli utazó szemével.

Peter, a videó készítője két hetet töltött Mongóliában. Ulánbátorból indult el a barátaival, majd egy hetet töltött a Góbi-sivatagban, miközben megtapasztalta a sztyeppéken a nomád élet minden savát, borsát és édességét:

az internetnélküliséget, a folyó víz, zuhany és mosdó hiányát, miközben az egyszerűbben élt élet összes örömét is átérezte.

Elmondása szerint megváltozott emberként tért vissza ebből a varázslatos országból, az útjából pedig mi nagyon meginspirálódtunk, végtelenített bakancslistánkon még találtunk helyet egy mongol zarándoklatnak is.

Habár Mongóliában még nem jártunk, Tunéziát és a Szaharát tavaly még épp a járvány betörése előtt csodáltuk meg, Mongóliát pedig akár a Transzszibériai Expresszel is szívesen átszelnénk.

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom