Close
Ilyen magával ragadó az érintetlen, nyers, nomád Mongólia

Ilyen magával ragadó az érintetlen, nyers, nomád Mongólia

Végtelen természet, ameddig a szem ellát – és még tovább is. Páratlanul szép percek jönnek Ázsia egyik fantasztikus országáról, egy vérbeli utazó szemével.

Peter, a videó készítője két hetet töltött Mongóliában. Ulánbátorból indult el a barátaival, majd egy hetet töltött a Góbi-sivatagban, miközben megtapasztalta a sztyeppéken a nomád élet minden savát, borsát és édességét:

az internetnélküliséget, a folyó víz, zuhany és mosdó hiányát, miközben az egyszerűbben élt élet összes örömét is átérezte.

Elmondása szerint megváltozott emberként tért vissza ebből a varázslatos országból, az útjából pedig mi nagyon meginspirálódtunk, végtelenített bakancslistánkon még találtunk helyet egy mongol zarándoklatnak is.

Habár Mongóliában még nem jártunk, Tunéziát és a Szaharát tavaly még épp a járvány betörése előtt csodáltuk meg, Mongóliát pedig akár a Transzszibériai Expresszel is szívesen átszelnénk.

természet | internet nélkül | utazás | nomád | mongol

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram