Close
Ilyen magával ragadó az érintetlen, nyers, nomád Mongólia

Ilyen magával ragadó az érintetlen, nyers, nomád Mongólia

Végtelen természet, ameddig a szem ellát – és még tovább is. Páratlanul szép percek jönnek Ázsia egyik fantasztikus országáról, egy vérbeli utazó szemével.

Peter, a videó készítője két hetet töltött Mongóliában. Ulánbátorból indult el a barátaival, majd egy hetet töltött a Góbi-sivatagban, miközben megtapasztalta a sztyeppéken a nomád élet minden savát, borsát és édességét:

az internetnélküliséget, a folyó víz, zuhany és mosdó hiányát, miközben az egyszerűbben élt élet összes örömét is átérezte.

Elmondása szerint megváltozott emberként tért vissza ebből a varázslatos országból, az útjából pedig mi nagyon meginspirálódtunk, végtelenített bakancslistánkon még találtunk helyet egy mongol zarándoklatnak is.

Habár Mongóliában még nem jártunk, Tunéziát és a Szaharát tavaly még épp a járvány betörése előtt csodáltuk meg, Mongóliát pedig akár a Transzszibériai Expresszel is szívesen átszelnénk.

FOLYTASD EZZEL
Fejre állt New York, de nagyon jól áll neki
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom