Close
Egyetlenegy ember vehet részt a svéd filmfesztiválon, amelyet egy kis szigeten rendeznek meg

Egyetlenegy ember vehet részt a svéd filmfesztiválon, amelyet egy kis szigeten rendeznek meg

Január 17-ig még bárki jelentkezhet, hogy övé legyen az egyetlen férőhely.

Bár úgy fest, hogy 2021 is az online térben megrendezett eseményektől lesz hangos, azért vannak kivételek. Ilyen a Göteborg Filmfesztivál is, amely hagyományos módon, rendes vetítéseket szervez idénre, igaz, van egy fontos eltérés a korábbi eseményeihez képest.

Idén ugyanis nem várnak sok látogatót, mindössze egyetlenegyet.

Igen, az idei Göteborg Filmfesztivált egy ember nézheti meg a helyszínen, őt egy távoli kis svéd szigetre viszik, ahol csak neki fogják levetíteni a versenyfilmeket. A többi, kevésbé szerencsés mozirajongónak marad a virtuális élmény.

A vetítések a Pater Noster névre hallgató szigeten lesznek, a szerencsés nyertes az egykori világítótoronyból kialakított szállodában lakhat, teljes ellátást kap egy hétig, és annyi filmet nézhet meg, amennyit csak bír.

Van egy feltétel: a nyertes nem vihet laptopot, telefont, és még könyvet sem magával, az egyetlen szórakozása a filmművészet lehet. “Ha minden jól megy, a szerencsés nyertes egy szervezővel sem fog találkozni az egyhetes esemény alatt” – mondta Jonas Holmberg, a fesztivál igazgatója a sajtónak.

A fesztiválra január 17-ig bárki jelentkezhet az esemény honlapján, de egy kis szerencsére szükség lesz, ugyanis ahogy említettük: a helyek száma erősen korlátozott.

FOLYTASD EZZEL
Indul a magyar online piactér, ahol minden ötlethez van egy szponzor
Váratlan területen okozott brutális drágulást és káoszt az orosz-ukrán háború
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom