Close
Egyetlenegy ember vehet részt a svéd filmfesztiválon, amelyet egy kis szigeten rendeznek meg

Egyetlenegy ember vehet részt a svéd filmfesztiválon, amelyet egy kis szigeten rendeznek meg

Január 17-ig még bárki jelentkezhet, hogy övé legyen az egyetlen férőhely.

Bár úgy fest, hogy 2021 is az online térben megrendezett eseményektől lesz hangos, azért vannak kivételek. Ilyen a Göteborg Filmfesztivál is, amely hagyományos módon, rendes vetítéseket szervez idénre, igaz, van egy fontos eltérés a korábbi eseményeihez képest.

Idén ugyanis nem várnak sok látogatót, mindössze egyetlenegyet.

Igen, az idei Göteborg Filmfesztivált egy ember nézheti meg a helyszínen, őt egy távoli kis svéd szigetre viszik, ahol csak neki fogják levetíteni a versenyfilmeket. A többi, kevésbé szerencsés mozirajongónak marad a virtuális élmény.

A vetítések a Pater Noster névre hallgató szigeten lesznek, a szerencsés nyertes az egykori világítótoronyból kialakított szállodában lakhat, teljes ellátást kap egy hétig, és annyi filmet nézhet meg, amennyit csak bír.

Van egy feltétel: a nyertes nem vihet laptopot, telefont, és még könyvet sem magával, az egyetlen szórakozása a filmművészet lehet. “Ha minden jól megy, a szerencsés nyertes egy szervezővel sem fog találkozni az egyhetes esemény alatt” – mondta Jonas Holmberg, a fesztivál igazgatója a sajtónak.

A fesztiválra január 17-ig bárki jelentkezhet az esemény honlapján, de egy kis szerencsére szükség lesz, ugyanis ahogy említettük: a helyek száma erősen korlátozott.

FOLYTASD EZZEL
Ez lehet Frida Kahlo legdrágábban eladott önarcképe
Újabb szomorú számokból derül ki, hogy a koronavírus szinte teljesen padlóra küldte a hazai mozikat
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom