Close
A GreenGo születésnapi buliként elültet ötszáz fát Budapesten

A GreenGo születésnapi buliként elültet ötszáz fát Budapesten

A GreenGo ötszáz fát ültet el a fővárosban a 10 millió Fa Alapítvánnyal közösen.

A faültetési akció apropóját az adja, hogy a GreenGo a negyedik születésnapját ünnepli, és azt se feledjük el, hogy Óbuda, Pest és Buda 147 évvel ezelőtt, november 17-én kelt egybe egymással – így ez esetükben egyfajta kettős évfordulóként is felfogható.

Hát igen, faültetéssel is lehet ünnepelni.

A GreenGo szülinapozó-faültető csapata

Az első négy fa a főváros IX. kerületében, a Közraktár utcában talált otthonra, és azért ötszáz a kitűzött mágikus cél, mert a GreenGo szerint körülbelül ennyi nem elektromos meghajtású autó van jelenleg közösségi használatban Budapesten más szolgáltatók üzemeltetésében, a cég pedig ezek szén-dioxid-kibocsátását szeretné kompenzálni. A tervek szerint a fák huszonöt év alatt mintegy 100 tonnányi szén-dioxidot fognak megkötni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Villanyautósok, MTI)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom