Close
„A Gucci-ház” által inspirált vakáción bejárhatjuk Olaszország legcsodálatosabb városait

„A Gucci-ház” által inspirált vakáción bejárhatjuk Olaszország legcsodálatosabb városait

A Magyarországon is nagy sikerrel futó A Gucci-ház című film Lady Gagával és Adam Driverrel nemcsak világsztárokat, de rengeteg csillogást, divatot és olasz életérzést is felvonultat. Egy utazási iroda éppen ezért úgy döntött, tematikus vakációkat szervez, hogy minden rajongó elmerülhessen a Gucci-világban.

A nyolcnapos kaland az olasz divat fővárosában, Milánóban veszi kezdetét, ahol Maurizio Gucci és Patrizia Reggiani összeházasodtak.

A filmrajongók ott végig járhatják a forgatási helyszíneket, megtekinthetik a város legfontosabb nevezetességeit, így a Scalát, a milánói dómot is, hogy aztán tovább induljanak Olaszország leghíresebb tavához, a Comói-tóhoz.

A csodálatos tónál sorakoznak a világsztárok villái, így Gianni Versace, Sophia Loren, George Clooney és Churchill is saját tóparti házban pihenhette ki magát.

Természetesen nem maradhat ki a sorból a Villa Balbiano sem, amely központi szerepet kapott a mozifilmben is.

Az utazás további fontos részét képezi egy rövid római kitérő, a Gressoney Saint Jean üdülőváros felfedezése, de az utazóknak lehetőségük nyílik eltölteni egy napot a firenzei Gucci Gardenben is.

A Glamour in Italy névre hallgató utazás 2022. március 26-án indul.

(Forrás: Travel + Leisusre, fotók: Trafalgar, Getty)

mozi | olaszország | olasz körutazás | utazás | film

FOLYTASD EZZEL

Hamarosan megszűnik a vonatközlekedés Ausztriába

Csodálatos fűszerillat lengi körül a világ legnagyobb mézecskalácsvárosát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram