Close
Új kollekcióval durrantja be a Tigris évét a Gucci

Új kollekcióval durrantja be a Tigris évét a Gucci

Tigrisek! Tigrisek mindenhol!

A kínai horoszkóp szerint január végétől a Tigris éve következik, a Guccit pedig annyira megihlette ez a tény, hogy előrukkoltak egy nagymacskás kollekcióval. Az alapötlet a tigris és a virágos minta ötvözése táskákon, sálakon, cipőkön és kapucnis pulóvereken. A florális minta egy régi dizájnon alapul, amelyet még Vittorio Accornero, olasz festő alkotott meg a hatvanas években a milánói divatház számára.

Pólókon és tote bageken is megjelenik a motívum, ezeken már kevésbé szofisztkáltan, hatalmas Gucci Tiger felirat formájában.

A Princetown loafer, a Jackie táska és a Rhyton sneaker is mind megkapták a macskás kezelést. Az Instragram-oldalaukon egy pazar videót is megnézhetsz a kollekcióról és persze a nagymacskákról.

year of the tiger | gucci | tigris

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram