Close
Új kollekcióval durrantja be a Tigris évét a Gucci

Új kollekcióval durrantja be a Tigris évét a Gucci

Tigrisek! Tigrisek mindenhol!

A kínai horoszkóp szerint január végétől a Tigris éve következik, a Guccit pedig annyira megihlette ez a tény, hogy előrukkoltak egy nagymacskás kollekcióval. Az alapötlet a tigris és a virágos minta ötvözése táskákon, sálakon, cipőkön és kapucnis pulóvereken. A florális minta egy régi dizájnon alapul, amelyet még Vittorio Accornero, olasz festő alkotott meg a hatvanas években a milánói divatház számára.

Pólókon és tote bageken is megjelenik a motívum, ezeken már kevésbé szofisztkáltan, hatalmas Gucci Tiger felirat formájában.

A Princetown loafer, a Jackie táska és a Rhyton sneaker is mind megkapták a macskás kezelést. Az Instragram-oldalaukon egy pazar videót is megnézhetsz a kollekcióról és persze a nagymacskákról.

FOLYTASD EZZEL
Először mutatják meg a nyilvánosság előtt a földkerekség legnagyobb csiszolt gyémántját
Egyedülálló divatkiállítás foglalja el a párizsi múzeumokat január végén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom