Close
Ilyen a luxuskonzol, ha a Gucci tervezi

Ilyen a luxuskonzol, ha a Gucci tervezi

A Gucci az elmúlt néhány évben, úgy tűnik, megvetette a lábát a játékpiacon: a Roblox és a VRChat után most az Xboxszal dolgozott együtt. Már megvásárolhatók ugyanis azok az ultralimitált szériás Xbox Series X konzolok, amelyeket a luxusmárka tervezett.

A Gucci az ultraluxus stílust hozza el a játékpiacra a valóban gyönyörű Gucci Xbox Series X konzollal. A konzolt magát egy lézergravírozott, GG betűkkel ellátott tokba csomagolták, a szetthez két Gucci márkájú kontroller is tartozik.

Mindez elfér egy látványos luxustáskában, amelyről nem maradhatott el a GG minta és Good Game felirat sem.

A csupán százdarabos széria egy-egy konzolja megközelítőleg 3,2 millió forintba kerül, és már megvásárolható a luxusmárka webáruháza mellett néhány üzletében is.

(Forrás: Uncrate, fotók: Gucci)

konzol | limitált széria | xbox | gucci

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram