Close
Ilyen a luxuskonzol, ha a Gucci tervezi

Ilyen a luxuskonzol, ha a Gucci tervezi

A Gucci az elmúlt néhány évben, úgy tűnik, megvetette a lábát a játékpiacon: a Roblox és a VRChat után most az Xboxszal dolgozott együtt. Már megvásárolhatók ugyanis azok az ultralimitált szériás Xbox Series X konzolok, amelyeket a luxusmárka tervezett.

A Gucci az ultraluxus stílust hozza el a játékpiacra a valóban gyönyörű Gucci Xbox Series X konzollal. A konzolt magát egy lézergravírozott, GG betűkkel ellátott tokba csomagolták, a szetthez két Gucci márkájú kontroller is tartozik.

Mindez elfér egy látványos luxustáskában, amelyről nem maradhatott el a GG minta és Good Game felirat sem.

A csupán százdarabos széria egy-egy konzolja megközelítőleg 3,2 millió forintba kerül, és már megvásárolható a luxusmárka webáruháza mellett néhány üzletében is.

(Forrás: Uncrate, fotók: Gucci)

FOLYTASD EZZEL
Először mutatják meg a nyilvánosság előtt a földkerekség legnagyobb csiszolt gyémántját
Egyedülálló divatkiállítás foglalja el a párizsi múzeumokat január végén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom