Close
Gyönyörűen játszanak a fények a chilei sivatagi éjszakában

Gyönyörűen játszanak a fények a chilei sivatagi éjszakában

Chile nem nagyon hasonlítható semmihez. A bolygó egyik legszebb vidéke, furcsa klímával, óriási hegyekkel és végtelennek tűnő sivatagokkal.

Amíg a hosszúra nyúlt ország déli része hideg és párás, az északi napos és száraz. Csillagimádóknak talán a legjobb hely az Atacama-sivatag, melynek égboltján meglehetősen ritkán látott vendég a felhő, kora esténként és éjszakánként csodálatos látványban lehet része annak, aki közelről figyeli a fények játékát. Szerencsére, ennek a pazar videónak hála, ha testközelből nem is, de mi is átélhetjük.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom