Close
Gyönyörűen játszanak a fények a chilei sivatagi éjszakában

Gyönyörűen játszanak a fények a chilei sivatagi éjszakában

Chile nem nagyon hasonlítható semmihez. A bolygó egyik legszebb vidéke, furcsa klímával, óriási hegyekkel és végtelennek tűnő sivatagokkal.

Amíg a hosszúra nyúlt ország déli része hideg és párás, az északi napos és száraz. Csillagimádóknak talán a legjobb hely az Atacama-sivatag, melynek égboltján meglehetősen ritkán látott vendég a felhő, kora esténként és éjszakánként csodálatos látványban lehet része annak, aki közelről figyeli a fények játékát. Szerencsére, ennek a pazar videónak hála, ha testközelből nem is, de mi is átélhetjük.

(Fotó: Unsplash)

chile | sivatag | video

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram