Ha itt fogyasztasz, az éttermi élmény mellé ingyen Covid–19-tesztet kapsz

A Tuning csoportnak mindig fontos volt a társadalmi szerepvállalás, sokat jótékonykodnak, odafigyelnek az emberekre, és segítenek, ha tudnak. Most egy kiemelkedő ötlettel álltak elő, ami példátlan kezdeményezés. A náluk megvásárolt éttermi voucher mellé Covid–19-tesztelési lehetőséget mellékelnek. Mindezt biztonságosan, szakszerűen. Erdélyi Róbert, a Tuning csoport vezetője mesélt nekünk a kezdeményezésről. 

Legutóbb akkor kerültünk kapcsolatba a Tuninggal, mikor március elején a kiszállításról készítettünk körképet. Elsőként jutott eszünkbe Erdélyi Róbert, mert szimpatikus és haladó az a felfogás és szellemiség, ahogy éttermeit és csapatát vezeti. Vallják, hogy akár burger, akár komolyabb steak, nemcsak annak muszáj prémiumnak lenni, ami a tányérra kerül, az egész élményt magas szinten kell átadni a vendégeknek. Mára három sikeres egységet visznek, de a koronavírus hatásait keményen megérezték, gazdasági és morális szempontból is.

"A járvány rengeteg veszteséget okozott, a bizonytalanság és a kiszámíthatatlanság a legrosszabb talán. Kitartottunk, adaptálódtunk és újranyitottunk, de most a bizalom visszaállítása, a társadalom megnyugtatása is fontos feladatunk lett a vendéglátás mellett” – mesélte Róbert a Roadsternek.

Sokat gondolkodtak, hogy mi lenne most a helyes cselekedet, hogyan tudnának segíteni a vendégeiknek, és egyúttal maguknak is.

Az elmúlt pár hónapban viszont az is ijesztő volt, hogy az egyetlen segítség a passzív otthonmaradás ténye volt. Sok vendéglátós és éttermes, gasztronómiai szervezet fogott közös főzésbe, segítették a kórházi dolgozókat.

“Tisztelettel és elismeréssel gondolok azon szakmabeliekre, akik mindezt megvalósították, ugyanakkor folyamatos késztetést éreztem arra, hogy valamilyen formában mi is hozzátegyünk ehhez a társadalmi mozgalomhoz. Segítettünk már gyermekkórháznak, Böjte Csaba atyának, rendszeresen látunk vendégül olyan embereket, akik nem engedhetik meg maguknak a Tuning-élményt, sőt, egy pályakezdőket segítő szervezetet is életre hívtunk már, de ez most egy egészen egyedi szituáció.”

Róbert és csapata hosszú hetek alatt szerzett meg minden szükséges információt, engedélyt és eszközparkot, egy saját helyiséget alakítottak át a megfelelő kritériumok szerint, ugyanis egy példátlan dobásra készültek. Június 13-14-én indulnak.

"Covid–19-gyorsteszteket végzünk majd, ezeknek a költségét pedig a cég finanszírozza. Ehhez egy húszezer forintos Tuning-vouchert kell vásárolni, amit mindhárom éttermünkben le lehet fogyasztani az év utolsó napjáig. Ezért a tesztért máshol harmincezer forintot is elkérhetnek, és ugye az éttermi élmény is elmarad. Mi vállaljuk, hogy a húszezer forintos, teljes egészében lefogyasztható éttermi voucher mellett egy fő biztonságos, hitelesített tesztelését is elvégezzük. A vendégünk kiválasztja a neki alkalmas időpontot, elvégzik a tesztet, és aztán bármelyik éttermünkben meg is lehet ünnepelni a negatív eredményt úgy, hogy a számla már le is lett rendezve” – tette hozzá bizakodóan a Tuning csoport vezetője, az éttermek tulajdonosa.

Róbert szerint álszentség lenne azt állítani, hogy pusztán a szociális érzékenység és a jóérzés vezényelte, mert nem szabad megfeledkezni a gazdasági faktorról sem.

"Tenni akarunk, annak ellenére, hogy anyagilag nem állunk jól, sőt... de munkatársaim megélhetése és vállalkozásaink életben tartása az elsődleges cél, továbbá megismertetni munkásságunkat, elhivatottságunkat az erre fogékonyakkal. Tekinthetünk erre burkolt, de nem csak öncélú marketingként."

A Tuning-vouchert sokféleképpen lehet felhasználni, nem kell egy alkalommal elkölteni a teljes az összeget. Akár családi születésnapok, baráti összejövetelek alkalmával is jól jöhet. Például, ha egy vendég nyolcvanezer forint értékben vásárol vouchert, azzal önmagának és három plusz családtagjának biztosíthatja a Covid–19-tesztet, miközben akár tizenketten is jóllakhatnak.

Bővebb információt a Beef Heaven by Tuning aloldalán találni a rendkívüli kezdeményezésről.

Ez is érdekelhet:

Így látják a helyzetet a kiszállításra átálló éttermesek, vendéglátók

Pár hét alatt teljesen átalakult az egész világ, ezzel együtt a hazai vendéglátás is. Kiszállításról, óvintézkedésekről beszélgettünk.

(Fotók: Tuning csoport Facebook-oldala)

koronavírus-járvány | koronavírus teszt | beef heaven by tuning | Beef Heaven | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom