Close
Mától a prémium minőségű hal is házhoz jön

Mától a prémium minőségű hal is házhoz jön

A Budaörsi Halpiac elindította webshopját, melyen keresztül Budapesten és környékén házhoz kérhetjük a friss tengeri termékeket.

A Budaörsi Halpiac közel tizenöt éve foglalkozik halászati áruk kereskedelmével. A hét hat napján érkezik friss halszállítmány a világ minden pontjáról. Legfőbb partnerei Európa, Amerika, Afrika, Ázsia és Ausztrália halászkikötőiben válogatják össze számukra a legkiválóbb minőségű termékeket. Ezen áruk ezt követően legfeljebb negyvennyolc órán belül már a budaörsi feldolgozóüzemekben várják a belföldi kiszállítást, feldolgozást, helyszíni értékesítést – és mostantól a webshopos kiszállítást is. Tengeri halak mellett olyan hazai édesvízi halak is kaphatók, mint a kiváló minőségű akasztói szikiponty, a szürke harcsa vagy a szarvasi afrikai harcsa.

Mostantól azonban nem kell Budaörsig mennünk, ha friss halra vágyunk, hiszen a termékeket könnyedén házhoz is rendelhetjük. A webshopban rákok, kagylók, egész halak, filék, polipok, delikát termékek, sőt még sushi-alapanyagok közül is válogathatunk. A kínálatban megtalálhatóak továbbá főtt és fagyasztott termékek is.

Ahogy a kiskereskedelmi vásárlásnál már megszokhattuk az edukatív értékesítést, ez a webshop felületén sem maradhat el: minden egyes terméknél olvashatunk jellemzőkről, illetve felhasználási javaslatokról is, Mi több, a honlap tudástárában rengeteg recepthez férhetünk hozzá, és elkészítési módokról is bővebb információt kaphatunk. A frissességet pedig személyesen Palotás Péter okleveles élelmiszermérnök, halgazdálkodási szakmérnök garantálja, akiről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a halak mindentudója.

Webshopos kiszállítás jelenleg Budapest egész területén, Budaörsön, Törökbálinton, Budakeszin, Pátyon, Solymáron, Ürömön és Budakalászon elérhető keddtől szombatig. Hamarosan viszont az ország teljes területére lehet majd rendelni.

tengeri hal | webshop | budaörsi halpiac | hal

FOLYTASD EZZEL

Tényleg finomabb a bor, ha a nyaraláson korytolgatod? Hamarosan kiderülhet

Hatalmasat bukott Gordon Ramsay

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom