Close
Mától a prémium minőségű hal is házhoz jön

Mától a prémium minőségű hal is házhoz jön

A Budaörsi Halpiac elindította webshopját, melyen keresztül Budapesten és környékén házhoz kérhetjük a friss tengeri termékeket.

A Budaörsi Halpiac közel tizenöt éve foglalkozik halászati áruk kereskedelmével. A hét hat napján érkezik friss halszállítmány a világ minden pontjáról. Legfőbb partnerei Európa, Amerika, Afrika, Ázsia és Ausztrália halászkikötőiben válogatják össze számukra a legkiválóbb minőségű termékeket. Ezen áruk ezt követően legfeljebb negyvennyolc órán belül már a budaörsi feldolgozóüzemekben várják a belföldi kiszállítást, feldolgozást, helyszíni értékesítést – és mostantól a webshopos kiszállítást is. Tengeri halak mellett olyan hazai édesvízi halak is kaphatók, mint a kiváló minőségű akasztói szikiponty, a szürke harcsa vagy a szarvasi afrikai harcsa.

Mostantól azonban nem kell Budaörsig mennünk, ha friss halra vágyunk, hiszen a termékeket könnyedén házhoz is rendelhetjük. A webshopban rákok, kagylók, egész halak, filék, polipok, delikát termékek, sőt még sushi-alapanyagok közül is válogathatunk. A kínálatban megtalálhatóak továbbá főtt és fagyasztott termékek is.

Ahogy a kiskereskedelmi vásárlásnál már megszokhattuk az edukatív értékesítést, ez a webshop felületén sem maradhat el: minden egyes terméknél olvashatunk jellemzőkről, illetve felhasználási javaslatokról is, Mi több, a honlap tudástárában rengeteg recepthez férhetünk hozzá, és elkészítési módokról is bővebb információt kaphatunk. A frissességet pedig személyesen Palotás Péter okleveles élelmiszermérnök, halgazdálkodási szakmérnök garantálja, akiről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a halak mindentudója.

Webshopos kiszállítás jelenleg Budapest egész területén, Budaörsön, Törökbálinton, Budakeszin, Pátyon, Solymáron, Ürömön és Budakalászon elérhető keddtől szombatig. Hamarosan viszont az ország teljes területére lehet majd rendelni.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom