Close
A kaktusz, ami lehoz a netről, hogy bevezessen az unatkozás művészetébe

A kaktusz, ami lehoz a netről, hogy bevezessen az unatkozás művészetébe

Nem kérdés, hogy időnként mindenkinek szüksége lenne egy kis digitális detoxra, de mégis mihez kezdjünk net nélkül, ha éppen tényleg semmi dolgunk nincs? Erre ad választ a Verdé legújabb, Happily Offline nevet viselő kaktusza.

A barátok, a család, a munka, a bevásárlás, és még a kedvenc sorozataink is a neten keresztül érnek el minket, így nem csoda, ha nehezen cserélünk le tíz perc online jelenlétet a sokkal kevesebb ingerrel kecsegtető offline percekre. Pedig a rendszeres kikapcsolás a kiegyensúlyozottság alapvető része, már ha tényleg ki tudunk kapcsolni, és egyszerűen csak élvezni a semmittevést.

A gond csak az, hogy a maximális fordulatszámon pörgő életünkben semmit sem csinálni sokkal nehezebb, mint bármit a neten és itt jön a képbe a Verdé a kikapcsolásra buzdító kampányával. Merthogy “unatkozni” igazából hasznos, sőt,

még élvezetes is, ha tudjuk, hogyan kell csinálni.

Hogy a kikapcsolás közben véletlenül se zavarjon meg semmilyen értesítés vagy felugró chat ablak, egy egészen szokatlan megoldást vetett be a Verdé: offline weboldalt készített, ami úgy lép működésbe, ha lecsatlakozunk a netről. Az offline.verdeshop.hu egy teljes gyűjteménnyel vár minket az unatkozást segítő tippekből, ehhez viszont offline módba kell váltunk. Hogy miért tennénk ilyet?

Ha a mentális egyensúlyunk megalapozása nem lenne önmagában elég, jutalmat is kapunk minden egyes offline töltött percért: garantált kedvezményt a Happily Offline kaktusz árából! Nem is rossz ajánlat azért cserébe, hogy semmit se csinálj, ugye? Az unatkozós mesterkurzus persze nem ér véget ennyivel.

Ez a kis kaktusz azután is segít lejönni a netről és kikapcsolni, ha beköltözött hozzád elég odaérinteni a mobilod a kaspójához, és máris megjelenik egy ötlet a képernyőn, hogyan üsd el az időt internet nélkül, hasznos semmittevéssel.

A Happily Offline-ra érdemes mielőbb lecsapni, hogy kipróbálhasd az édes semmittevést, előtte pedig bezsebelni a lehető legnagyobb kedvezményt rá. Ha készen állsz életed leggyümölcsözőbb unatkozására, irány az offline.verdeshop.hu oldal!

A Verdé egyedi designnal és egyéniséggel ruházza fel a kaktuszokat és pozsgásokat, így nem szimplán szobanövények, hanem olyan stílusos kiegészítői is az enteriőrnek, amik pozitív üzenettel töltik meg. A Happily Offline kaktusz a verdeshop.hu webshopban elérhető el.

 

hasznos | verdé | unatkozás | Happily Offline | ötlet

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram