Close
Háromnapos streetfood-őrület jön Győrben

Háromnapos streetfood-őrület jön Győrben

Változatos és nemzetközi ízek a Food Truck Show-n. 

A legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járművek érkeznek a belváros szívébe szeptember 11–13. között.

Nem is kell elutaznunk, hogy találkozzunk a görög, olasz, spanyol, amerikai életérzéssel, mégpedig az ételkülönlegességeken keresztül. A desszertek sem hiányozhatnak: holland édességek, és kézműves fagylaltok is kaphatók lesznek a helyszínen. Aki pedig megszomjazik, remek fröccs- és sörkülönlegességekkel csillapíthatja szomját a győri Radó-szigeten.

A legvagányabb streetfood-járgányok mellé a szervezők elhívták az ország legkiválóbb kézműves sörfőzdéit is. A győri sörünnepen megtalálhatóak lesznek a MonyoBrewing Co., a MadScientist, a Horizont Brewing, a HopTopBrewery, a Balkezes, a Dealbreaker és az InvitroBrewing különlegességei, kiegészítve külföldi sörökkel a BPBW – Budapest Beer Week válogatásából. Természetesen a helyi erőkre is gondoltak, ezért meghívták Győr és a környék legjobb sörfőzőit.

A könnyfakasztó ízek szerelmeseinek is kedveskednek, szeptember 12-én, szombaton az ország minden részéről érkeznek chilimanufaktúrák a Radó-szigetre. Kínálatukban akadnak chiliszószok, chilifűszerek, chiliőrlemények, chilicseppek. A résztvevők listája itt érhető el.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

street food | program | fesztivál | fröccs | food truck

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram