Close
Ez a légitársaság valóra váltotta a Harry Potter-rajongók legnagyobb álmát

Ez a légitársaság valóra váltotta a Harry Potter-rajongók legnagyobb álmát

A tematikus repülőgép az Universal Orlando Resort együttműködésével készült.

A légitársaságok márkaépítésének szempontjából a repülőgép-festések az egyik legfontosabbak. Néha azonban a légitársaságok egyedi okok miatt különleges mintázat mellett döntenek – ez lehet egy konkrét úti cél kiemelése vagy éppen egy reklámkampány.

Augusztus 29-én  bemutatták Brazília legnagyobb fapados légitársaságának, a GOL Linhas Aéreas-nak a Boeing 737 MAX 8-asát, amelynek teljes törzsét a Harry Potter világából vett jelenetek díszítik. A légitársaság így kívánja megmutatni a világnak az Universal Orlando Resorttal kötött együttműködését.

Juliana Pisani, a Universal Parks & Resorts marketing-igazgatója elmondta: rendkívül izgatottak a Harry Potter varázslatos világa által ihletett repülőgép miatt. Biztosak abban, hogy a brazil utazók minden felszálláskor közelebb érzik majd magukat a Universal parkjaihoz. A céljuk az volt, hogy látogatóik már repülés közben átélhessék Universal Orlando Resort által nyújtott fantasztikus élményt, így

még izgatottabban érkeznek majd meg úti céljukhoz, hogy aztán minden egyes látnivalót felfedezhessenek.

A Harry Potter világa koncepcióban a repülőgép törzsén megjelenik

a Roxfort-kastély, a Roxfort Expressz, a Tiltott Erdő és a Gringotts Wizard Bank is.

De nem csupán a repülőgép külseje kapott különleges megjelenést, a belső területek is egyedi dekorációt kaptak.

Luiz Teixeira, a GOL kereskedelmi igazgatója kiemelte: egyedülálló élményt kínálnak a repülőgépre felszállóknak, azt szeretnék, hogy

az utazás ne csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is felejthetetlen lenne.

Úgy tudni, a GOL és az Universal Orlando Resort közötti együttműködés jegyében ez az egyetlen gép kapott különleges dekorációt, festését pedig tizennyolc hónapig fogja megőrizni, így az utasoknak bőven lesz idejük kiélvezni a varázslatos élményt Brazília és az Egyesült Államok között.

(Forrás: simpleflying, fotók: GOL Airlines)

légitársaság | harry potter | universal | repülőgép | utazás

FOLYTASD EZZEL

Összeomolhat a világ egyik csodája, mert a helyiek inkább elmennek máshová dolgozni

Elképesztően szép fotó készült hatezer méter magasból a Balaton téli arcáról: ilyennek még sohasem láttuk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram