Close
Káoszra és több órás várakozásra kell számítani a magyar határátkelőknél

Káoszra és több órás várakozásra kell számítani a magyar határátkelőknél

Csak belépésre használható a röszkei határátkelőhely, Tompánál pedig több órás a sor.

„A dinamikusan megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 2022. augusztus 21-én tíz órától csak a belépő forgalom használhatja a Röszke közúti határátkelőhelyet” – tájékoztatott a rendőrség. Hozzáteszik: a céljuk az, hogy a belépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentsék a várakozási időt.

A kilépő utasok a Röszke autópálya határátkelőhelyet használhatják.

Közben több órára növekedett a várakozási idő Tompánál, a belépő személyforgalom esetében két órás, a belépő teherforgalomnál pedig négy órás a sor. A rendőrség azt javasolja, hogy

a Magyarországra utazók a röszkei, a bácsalmási és a hercegszántói határátkelőhelyet válasszák.

(Fotó: Getty Images)

tompa | határátkelő | várakozási idő | határ | röszke

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram