Close
Határidőnapló, ami stílusos és funkcionális? Mutatjuk

Határidőnapló, ami stílusos és funkcionális? Mutatjuk

Jó alap egy rendezett 2019-es évhez.

Ezúttal nem egy remek program, fesztivál vagy esemény pittyent fel a radarunkon, hanem egy ügyesen dizájnolt határidőnapló. Ahogy már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, a Dot For You naplói és egyéb produktumai többek egyszerű használati tárgyaknál: olyan barátok, amelyek stílusosabbá és szervezettebbé tesznek bennünket.

A DOT for You hazai dizájnmárka idén negyedik alkalommal vállalkozott arra, hogy elkészítse egyedi, limitált szériás határidőnaplóit azok számára, akik a mindennapok teendői közepette valami igazán különleges élményre vágynak.

AZ Irka 2019 határidőnapló ez alkalommal négyféle színben – fehérarany, rózsaarany, aranybarna, ébenfa – kapható. A különleges, puha mikroszálas textilből készült keménytábla borítás fémes csillogást kölcsönöz a naplónak. Belül offszet nyomással készült ponthálós lapokkal találkozhatunk. Az Irka alapszerkezete heti bontásra épül: bal oldalon naptár, jobb oldalon jegyzetrész található, valamint 2018/2019-es évi és havi áttekintő is van benne, mindemellett pedig további ponthálós jegyzetlapokat is kapunk, hogy biztosan elegendő helyünk legyen feladataink és teendőink rögzítésére. Mindegyik Irka 2019 határidőnapló egyedi, sorszámozott példány.

Az idei év újdonsága az Irka Mini. „Szerettünk volna egy kistestvért az Irkának, ezért terveztünk egy kisebb verziót azok számára, akik kevesebbet jegyzetelnek. Az Irka Mini kevesebb helyet foglal, bármelyik női vagy férfitáskában jól érzi magát, elegáns és kifinomult darab” – meséli Baglyas Erika, a márka alapítója.

Mindezek mellett a DOT for You egy extra különleges limitált kiadással is készül az ünnepekre. A Budapest Irka 2019 fekete színű, szilikonos tapintású borítással és holo ezüst prégeléssel készül a valódi Budapest-rajongóknak, mindössze száz példányban.

Azoknak pedig, akik a Budapest Irkáról lemaradtak volna, vígaszdíj gyanánt beszerezhetik az azonos megjelenésű, de belül ponthálós lapokból álló Budapest Firka bullet journal noteszt.

Az Irka 2019 határidőnapló és párja, az Irka Mini együtt is beszerezhető, kedvező áron.

napló | dot for you | irka | képeslap

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom