Close
Nehéz egy dolgot választani Hawaii varázslatai közül, de szerencsére nem is kell

Nehéz egy dolgot választani Hawaii varázslatai közül, de szerencsére nem is kell

Annyi természeti csodát birtokol a különleges hangulatú sziget, hogy hirtelen meg se tudjuk számolni. Gyönyörű strandok, trópusi hangulat, döbbenetes sziklák – és persze az igazi izgalmi faktort szállító működő vulkánok.

Ebben a time-lapse videóban teljesen kitárulkozik Hawaii, és mindent megmutat annak érdekében, hogy a bakancslistánk élére kerüljön. Ráadásul ezt a varázslatos másfél percet még inkább autentikussá teszik a látványos képsorokat aláfestő polinéz dobok ütemei.

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom