Close
Nehéz egy dolgot választani Hawaii varázslatai közül, de szerencsére nem is kell

Nehéz egy dolgot választani Hawaii varázslatai közül, de szerencsére nem is kell

Annyi természeti csodát birtokol a különleges hangulatú sziget, hogy hirtelen meg se tudjuk számolni. Gyönyörű strandok, trópusi hangulat, döbbenetes sziklák – és persze az igazi izgalmi faktort szállító működő vulkánok.

Ebben a time-lapse videóban teljesen kitárulkozik Hawaii, és mindent megmutat annak érdekében, hogy a bakancslistánk élére kerüljön. Ráadásul ezt a varázslatos másfél percet még inkább autentikussá teszik a látványos képsorokat aláfestő polinéz dobok ütemei.

(Fotó: Unsplash)

vulkán | video | timelapse | hawaii | utazás

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram