Close
Látványos timelapse videóval járhatjuk be Hawaii legcsodásabb tájait

Látványos timelapse videóval járhatjuk be Hawaii legcsodásabb tájait

Hawaii folyamatosan nő. Öt vulkánja közül kettő továbbra is aktív, ha pedig a Kilauea kitör, vulkáni törmelékével és lávájával növeli a szigetet.

A Tyler Fairbank által készített timelapse flow motion videó Hawaii legszebb tájait mutatja be. A klasszikus polinéz dobok kíséretében az északi part látványos völgyein keresztül haladva csodálatos vízeséseknél járhatunk, úszhatunk teknősökkel, eljuthatunk a Mauna Kea csúcsára, hogy végül Kilauea izzó lávájánál érjen véget a virtuális utazás.

(Fotó: Getty Images)

vulán | video | útiflim | timelapse | hawaii

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram