Close
Még három hétig látható az egyik legizgalmasabb hazai képzőművész kiállítása

Még három hétig látható az egyik legizgalmasabb hazai képzőművész kiállítása

Hatvanig kell elutazni érte.

A Hatvani Kisgrafikai Biennálé fődíját elhozó Hegedűs 2 László kiállítása június 11-ig látogatható a Hatvani Galériában. A biennáléra klasszikus, sokszorosító grafikai technikával készített (magasnyomás, mélynyomás, síknyomás, szita) grafikákkal lehetett pályázni, aminek a mérete nem haladja meg a 20×20 cm-t. Kisérőprogramként Gyulai Líviusz kamara kiállítása tekinthető meg.

Hegedűs 2 László grafikai múltjában nem csupán hazai elismerések szerepelnek. 1987-ben első díjjal és egyéni kiállítási lehetőséggel ismerték el munkáját Cadaqués-ben a miniprint biennálén (ez az a spanyolországi helység, ahol anno Salvador Dalí letelepedett.) Nemzetközi díjai közt szerepel még a Brnói Nemzetközi Biennálé ezüst medál díja, valamint a Kortárs Portré Triennálé, Radom, a Nemzetközi Grafikai kiállítás, Varsó, a Mini Print Slovenija, Maribor és a Nemzetközi Miniprint kiállításainak, Ourense, (Spanyolország), díjai.

A Munkácsy- és Balázs Béla-díjas alkotó, képzőművész grafikával foglalkozik, hanem tevékenysége átfogja a vizuális műfajokat. A fotó és a film területén is teljes intenzitással alkot, amit elismerései, díjai bizonyítanak.

kiállítás | képzőművészet | hatvan | biennálé | program

FOLYTASD EZZEL

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Az Agymanók és a Toy Story készítőjével érkezik a Magyar Zene Házába a jövőfesztivál

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom