Close
Helyi terméskőből épült fel a hegyekben megbújó Villa Nemes

Helyi terméskőből épült fel a hegyekben megbújó Villa Nemes

Egy darabka olasz nyugalom és harmónia.

Az olaszországi Liguria vidékén fekszik a Villa Nemes, amelyet a Giordano Hadamik Architects az építési területen található terméskövek segítségével épített meg. Ennek köszönhetően a villa belesimul a környezetébe, ahogy az építész elmondta: „olyan, mintha mindig is ott lett volna.”

A villa 2015-ben készült el, de mostanában használta a Flexform, egy olasz bútorbrand egy fotózáshoz, ezek a képeket szerepelnek a cikkben.

A nappaliba olyan bútorokat választottak, amelyek passzolnak a nyersbeton falhoz, a csiszolt betonpadlóhoz és a tölgyfa kiegészítőkhöz. Amit látunk: a cég Asolo szófája, Tessa karosszékei, illetve a Pico és Fly kávézóasztala és tálalóasztalai.

(Fotók: Flexform)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom