Close
Helyi terméskőből épült fel a hegyekben megbújó Villa Nemes

Helyi terméskőből épült fel a hegyekben megbújó Villa Nemes

Egy darabka olasz nyugalom és harmónia.

Az olaszországi Liguria vidékén fekszik a Villa Nemes, amelyet a Giordano Hadamik Architects az építési területen található terméskövek segítségével épített meg. Ennek köszönhetően a villa belesimul a környezetébe, ahogy az építész elmondta: „olyan, mintha mindig is ott lett volna.”

A villa 2015-ben készült el, de mostanában használta a Flexform, egy olasz bútorbrand egy fotózáshoz, ezek a képeket szerepelnek a cikkben.

A nappaliba olyan bútorokat választottak, amelyek passzolnak a nyersbeton falhoz, a csiszolt betonpadlóhoz és a tölgyfa kiegészítőkhöz. Amit látunk: a cég Asolo szófája, Tessa karosszékei, illetve a Pico és Fly kávézóasztala és tálalóasztalai.

(Fotók: Flexform)

villa nemes | lugúria | flexform

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram