Close
A legjobb reggeli egészséges és magával ragadó

A legjobb reggeli egészséges és magával ragadó

A Hester’s Life világos és őszinte céllal indult 2016-ban, Veszprémben. Létrehozni egy valódi igényeket kielégítő, kompromisszummentes terméket – olyat, amit maguk a tulajdonosok is kerestek a boltok polcain. Porkoláb Eszter és Kráml Dávid alapítók pedig, úgy tűnik, nem voltak ezzel egyedül, hiszen granoláik és reggeli pelyheik mára igazi közönségkedvenccé váltak. És hogy hol készítik őket, most ősszel mutatták meg nekünk először.

Az elmúlt másfél év pozitív hozományainak egyike, hogy egyre inkább odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mit viszünk be a szervezetünkbe. A Hester’s Life termékek pedig mind kiváló alapanyagokból, ráadásul glutén-, szója-, tej- és aromamentesen készülnek, hozzáadott cukor nélkül.

Itthon egyedülálló módon datolyával édesítenek, így az édesszájúaknak sem kell aggódnia – mert hiszik, hogy a reggeli pelyhek élménye mindenkié. “Missziónk, hogy olyan reggelit készítsünk a mindennapokra, amely nemcsak a reggelizés szokását népszerűsíti, de emellett támogatja a fenntartható és egészséges táplálkozást” – mondja Porkoláb Eszter alapító és dietetikus.

A Hester’s Life dobozokon így nem is a sarokba eldugva kell keresnünk a tápértéktáblázatot. Büszkén mutatják meg minden doboz hátulján, hiszen pontosan tükrözi elképzelésüket arról, milyen is egy igazán finom, egészséget támogató élelmiszer.

A közönség pedig velük együtt rezonált. Nemcsak a legkeresettebb termékek között vannak ma a boltok polcain, de szó szerint több ízben is nyertek nemzetközi díjakat – a kétfős álomból pedig mára egy

huszonnégy főt foglalkoztató gyár, a hazai törzsközönségből pedig nemzetközi partnerség lett a régióban és a skandináv országokban.

Nemcsak beszélnek tehát a helyes táplálkozás fontosságáról, hanem a gyakorlatban is megmutatják. Bár tény, hogy amikor beszélnek róla, azt is legalább ekkora odafigyeléssel teszik: nemrég indult útjára ugyanis a Hester’s Life saját podcastjának második évada, ahol Eszter dietetikusként beszélget sportolókkal, orvosokkal és közéleti személyiségekkel a táplálkozás és életmód fontos kérdéseiről.

(Fotók: Hester’s Life)

granola | reggeli | műzli | hester's | egészséges reggeli

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram