Close
A legjobb reggeli egészséges és magával ragadó

A legjobb reggeli egészséges és magával ragadó

A Hester’s Life világos és őszinte céllal indult 2016-ban, Veszprémben. Létrehozni egy valódi igényeket kielégítő, kompromisszummentes terméket – olyat, amit maguk a tulajdonosok is kerestek a boltok polcain. Porkoláb Eszter és Kráml Dávid alapítók pedig, úgy tűnik, nem voltak ezzel egyedül, hiszen granoláik és reggeli pelyheik mára igazi közönségkedvenccé váltak. És hogy hol készítik őket, most ősszel mutatták meg nekünk először.

Az elmúlt másfél év pozitív hozományainak egyike, hogy egyre inkább odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mit viszünk be a szervezetünkbe. A Hester’s Life termékek pedig mind kiváló alapanyagokból, ráadásul glutén-, szója-, tej- és aromamentesen készülnek, hozzáadott cukor nélkül.

Itthon egyedülálló módon datolyával édesítenek, így az édesszájúaknak sem kell aggódnia – mert hiszik, hogy a reggeli pelyhek élménye mindenkié. “Missziónk, hogy olyan reggelit készítsünk a mindennapokra, amely nemcsak a reggelizés szokását népszerűsíti, de emellett támogatja a fenntartható és egészséges táplálkozást” – mondja Porkoláb Eszter alapító és dietetikus.

A Hester’s Life dobozokon így nem is a sarokba eldugva kell keresnünk a tápértéktáblázatot. Büszkén mutatják meg minden doboz hátulján, hiszen pontosan tükrözi elképzelésüket arról, milyen is egy igazán finom, egészséget támogató élelmiszer.

A közönség pedig velük együtt rezonált. Nemcsak a legkeresettebb termékek között vannak ma a boltok polcain, de szó szerint több ízben is nyertek nemzetközi díjakat – a kétfős álomból pedig mára egy

huszonnégy főt foglalkoztató gyár, a hazai törzsközönségből pedig nemzetközi partnerség lett a régióban és a skandináv országokban.

Nemcsak beszélnek tehát a helyes táplálkozás fontosságáról, hanem a gyakorlatban is megmutatják. Bár tény, hogy amikor beszélnek róla, azt is legalább ekkora odafigyeléssel teszik: nemrég indult útjára ugyanis a Hester’s Life saját podcastjának második évada, ahol Eszter dietetikusként beszélget sportolókkal, orvosokkal és közéleti személyiségekkel a táplálkozás és életmód fontos kérdéseiről.

(Fotók: Hester’s Life)

FOLYTASD EZZEL
Itt kötöttünk életre szóló barátságot a natúrborokkal – Marlou Wine Bar & Store
Öt szabály az azonnal puha mézeskalácshoz
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Négy különleges whisky a whiskykészítés bölcsőjéből, a hűvös Skóciából...
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom