Close
Hétfőtől újranyithatnak Olaszország legszebb régiói

Hétfőtől újranyithatnak Olaszország legszebb régiói

Zöldlámpát kap Emilia-Romagna, Lombardia, Piemont és még sokan mások.

Április 26-án biztosan újranyit Emilia-Romagna, innentől pirosból sárga zónává nyilvánítják. A hírt a régió vezetője, Stefano Bonaccini is megerősítette:

a régióban hétfőtől kinyitnak a bárok, éttermek és múzeumok, valamint újra lesznek szabadtéri sportmérkőzések is.

A régióban este tíz óra lesz a kijárási korlátozás kezdete, a beltéri egységeket egyelőre nem nyitják ki. Emilia-Romagna biztosan kinyit április huszonhatodikán, de még több régió is megkaphatja a sárga zónás besorolást: Veneto is szinte biztosan, Lombardia szintén nem hivatalosan, de megerősítette, hogy a számaik alapján nyithatnak hétfőn, Lazio biztosan nyit 26-án, Abruzzo és Friuli Venezia Giulia szintén erőteljesen a sárga zóna felé halad, Piemont biztosan kinyit hétfőn,

Toszkána pedig szintén nagyon bizakodó a hétfői nyitást illetően, de hivatalosan csak hétfőn derül ki a nyitás.

Magyarországon négymillió beoltott után nyithat meg nagyon sok szolgáltatás az oltási igazolvánnyal rendelkezőknek, Ausztriában szintén “zöld útlevéllel” nyílnak meg szektorok május közepétől.

(Forrás: Italy24news)

FOLYTASD EZZEL
Ha szerencsés vagy, George Clooney-ék vendégül látnak olaszországi otthonukban
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom