Close
High-tech megoldás az ápolt, egészséges férfiarcért

High-tech megoldás az ápolt, egészséges férfiarcért

Megmosni nem elég, napi néhány percnél többet viszont nem kell foglalkozni az arcápolással – ha a megfelelő eszközt választjuk.

Az ápoltság éppúgy nem nemi kérdés, mint a kulturáltság vagy a humorérzék. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nincsenek jelentős különbségek a nők és a férfiak testápolási szokásai között: a nők például ritkán nyírják fazonra az arcszőrzetüket, a férfiak jó része viszont képtelen lenne akár csak tíz percet arcápolással tölteni. Pedig mindenki arcbőrének ártanak a levegőben lévő szennyezőanyagok, a túl hideg vagy a túl meleg, a kiszáradás, a pórusok eltömődése – a következmény a mindenféle bőrprobléma, pattanások, ráncosodás, szóval mindaz, ami ugyanúgy zavar nőket és férfiakat is.

Mégis trükk kell ahhoz, hogy a férfiakat megfelelő – a szappanos-tusfürdős lemosásnál magasabb szintű – arcápolásra lehessen rávenni. A svéd beauty-tech cég, a FOREO be is vetett mindent. Először is azzal, hogy egy dizájntárgyat nyom a férfiak kezébe.

FOREO LUNA 3 MEN

Az átlátszó talpú, de amúgy matt fekete, kényelmesen a tenyérbe simuló, jó tapintású, egyetlen, süllyesztett gombbal és egy csatlakozóval szerelt LUNA 3 MEN inkább tűnik bluetooth-os hangszórónak, különleges parfümnek, szenzornak vagy valamilyen rejtett funkciójú dísztárgynak, mint egy fürdőszobai testápológépnek. Pedig az, de ahogy a külseje is sejteti, nem átlagos.

FOREO LUNA 3 MEN

A fekete külső valójában ultra-higiénikus szilikon, teljesen vízálló, a csatlakozó azért van, hogy USB-ről feltölthessük és utána akár 650-szer használhassuk újratöltés nélkül. Egyetlen gomb pedig azért elég, mert az csak a ki- és bekapcsoláshoz kell, a finomhangolás a mobilról megy egy alkalmazáson keresztül, amelynek letöltése, a regisztráció és összekapcsolása a készülékkel összesen kevesebb mint két perc.

FOREO LUNA 3 MEN

De mi is pontosan ez a formás high-tech eszköz? Egy szónikus szakáll- és arctisztító, amely tizenhat választható fokozatban, percenként nyolcezer pulzálással hatszor hatékonyabban képes megtisztítani az arcbőrt: segít a szennyeződések és a természetesen keletkező, de gondot okozó faggyú, és az elhalt hámsejtek 99,5 százalékának eltávolításában, csökkentve ezzel a bőrirritációt és a bőrproblémákat. Van masszázsprogram, és mellékhatás is: a bajusz és a szakáll tisztább és könnyebben formázható, a borotvapengék élettartama pedig kétszeresére nő.

FOREO LUNA 3 MEN

Ott tartunk tehát, hogy itt egy dizájnos, csúcsminőségű férfikozmetikai eszköz, ám még ez is kevés, ha sok idő maga a művelet, mert azt egy férfi legfeljebb kétszer fogja végigcsinálni, aztán mehet a gép a polcra, dísznek, ha már úgyis olyan jó küllemű. A LUNA 3 MEN viszont itt sem bukik el: megmossuk az arcunkat, bekapcsoljuk a gépet, a mobilunkon beállítjuk az intenzitás fokozatát, és az eszköz szilikonsörtés oldalát a bőrünkön körkörösen mozgatva tizenkét-tizenkét másodpercig tisztítjuk az arcfeleket, a homlokot, az állrészt és az orrt. Utána megint egy öblítés jön – ez összesen sincs másfél perc. Ezt követően az eszköz másik felével masszírozhatunk – ennek erősségét is a telefonon állíthatjuk be –, és már nyugodtak is lehetünk, hogy tettünk valami hasznosat az arcunkért, amiért igazán évtizedek múlva leszünk hálásak.

FOREO LUNA 3 MEN

Az egészség megfizethetetlen, a szépségnek ára van – ahhoz képest a csúcskategóriájú, hatékony, és biztosan sokáig jól és egyszerűen működő FOREO LUNA 3 MEN 199 eurós ára teljesen korrekt.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a FOREO.

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom