Close
High-tech megoldás az ápolt, egészséges férfiarcért

High-tech megoldás az ápolt, egészséges férfiarcért

Megmosni nem elég, napi néhány percnél többet viszont nem kell foglalkozni az arcápolással – ha a megfelelő eszközt választjuk.

Az ápoltság éppúgy nem nemi kérdés, mint a kulturáltság vagy a humorérzék. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nincsenek jelentős különbségek a nők és a férfiak testápolási szokásai között: a nők például ritkán nyírják fazonra az arcszőrzetüket, a férfiak jó része viszont képtelen lenne akár csak tíz percet arcápolással tölteni. Pedig mindenki arcbőrének ártanak a levegőben lévő szennyezőanyagok, a túl hideg vagy a túl meleg, a kiszáradás, a pórusok eltömődése – a következmény a mindenféle bőrprobléma, pattanások, ráncosodás, szóval mindaz, ami ugyanúgy zavar nőket és férfiakat is.

Mégis trükk kell ahhoz, hogy a férfiakat megfelelő – a szappanos-tusfürdős lemosásnál magasabb szintű – arcápolásra lehessen rávenni. A svéd beauty-tech cég, a FOREO be is vetett mindent. Először is azzal, hogy egy dizájntárgyat nyom a férfiak kezébe.

Az átlátszó talpú, de amúgy matt fekete, kényelmesen a tenyérbe simuló, jó tapintású, egyetlen, süllyesztett gombbal és egy csatlakozóval szerelt LUNA 3 MEN inkább tűnik bluetooth-os hangszórónak, különleges parfümnek, szenzornak vagy valamilyen rejtett funkciójú dísztárgynak, mint egy fürdőszobai testápológépnek. Pedig az, de ahogy a külseje is sejteti, nem átlagos.

A fekete külső valójában ultra-higiénikus szilikon, teljesen vízálló, a csatlakozó azért van, hogy USB-ről feltölthessük és utána akár 650-szer használhassuk újratöltés nélkül. Egyetlen gomb pedig azért elég, mert az csak a ki- és bekapcsoláshoz kell, a finomhangolás a mobilról megy egy alkalmazáson keresztül, amelynek letöltése, a regisztráció és összekapcsolása a készülékkel összesen kevesebb mint két perc.

De mi is pontosan ez a formás high-tech eszköz? Egy szónikus szakáll- és arctisztító, amely tizenhat választható fokozatban, percenként nyolcezer pulzálással hatszor hatékonyabban képes megtisztítani az arcbőrt: segít a szennyeződések és a természetesen keletkező, de gondot okozó faggyú, és az elhalt hámsejtek 99,5 százalékának eltávolításában, csökkentve ezzel a bőrirritációt és a bőrproblémákat. Van masszázsprogram, és mellékhatás is: a bajusz és a szakáll tisztább és könnyebben formázható, a borotvapengék élettartama pedig kétszeresére nő.

Ott tartunk tehát, hogy itt egy dizájnos, csúcsminőségű férfikozmetikai eszköz, ám még ez is kevés, ha sok idő maga a művelet, mert azt egy férfi legfeljebb kétszer fogja végigcsinálni, aztán mehet a gép a polcra, dísznek, ha már úgyis olyan jó küllemű. A LUNA 3 MEN viszont itt sem bukik el: megmossuk az arcunkat, bekapcsoljuk a gépet, a mobilunkon beállítjuk az intenzitás fokozatát, és az eszköz szilikonsörtés oldalát a bőrünkön körkörösen mozgatva tizenkét-tizenkét másodpercig tisztítjuk az arcfeleket, a homlokot, az állrészt és az orrt. Utána megint egy öblítés jön – ez összesen sincs másfél perc. Ezt követően az eszköz másik felével masszírozhatunk – ennek erősségét is a telefonon állíthatjuk be –, és már nyugodtak is lehetünk, hogy tettünk valami hasznosat az arcunkért, amiért igazán évtizedek múlva leszünk hálásak.

Az egészség megfizethetetlen, a szépségnek ára van – ahhoz képest a csúcskategóriájú, hatékony, és biztosan sokáig jól és egyszerűen működő FOREO LUNA 3 MEN 199 eurós ára teljesen korrekt.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a FOREO.

foreo luna 3 men | szponzorált tartalom | arcápolás | nagy sztori | foreo

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram