Close
Hogyan alakulnak a glettelés árak?

Hogyan alakulnak a glettelés árak?

A falfestés csak akkor lesz szép egyenletes, ha teljesen sima falfelületre visszük fel a festéket. Sok esetben szükség van a kisebb-nagyobb lyukak, repedések kijavítására, amit gletteléssel lehet megvalósítani. Ha tehát egy egyenetlen fal festésére keresünk szakembert, akkor számolnunk kell a glettelés árakkal is.

 

A joszaki.hu oldalon gyorsan rátalálhatunk a minden szempontból megfelelő szakemberre, aki nemcsak a festést, hanem a glettelést is az igényeknek megfelelően vállalja el. A weboldal azzal a céllal jött létre, hogy gyorssá és kényelmessé tegye a keresést. Csak az adott szakmát, illetve települést kell beírni és a rendszer máris kilistázza azokat a szakembereket, akikre rábízhatjuk a munkát.

 

Mi befolyásolja a glettelés árakat?

 

Mint minden szakipari munka, így a glettelés árát is sok tényező alakítja. Rengeteget számít például az aktuális pénzügyi helyzet, az infláció miatt ugyanis mindig megemelkedik az alapanyagok ára. Amikor drágulás várható, akkor érdemes minél előbb egyeztetni a szakemberrel, hogy időben be tudja szerezni a munkához szükséges glettanyagot.

 

A glettelés árak a fal minőségétől is nagymértékben függnek, hiszen nem mindegy mennyi hibát, illetve egyenetlenséget kell kijavítani rajta. Sok esetben nem elég egy rétegben felvinni a glettet, hanem kettő, három réteg is kell, ami növeli a szükséges mennyiséget. Ha a lyukak, sérülések meghaladják a falfelület 10%-át, akkor jelentős többletköltségre számíthatunk.

Mennyibe kerül a glettelés?

 

A joszaki.hu oldalt azért is megéri felkeresni, mert nemcsak a szakembereket láthatjuk, hanem az aktuális árakat is. Minden egyes adatlapon fel van tüntetve, hogy az illető mennyiért vállalja a munkát, ami óriási könnyebbséget jelent, hiszen az ár az egyik legfontosabb tényező a döntésben. Ráadásul a rendszer azt is megmutatja, hogy egy 20 négyzetméteres szoba glettelése mennyibe kerül, ha az átlagos árakkal számolunk és a glett egy rétegben kerül a falra. Ha kíváncsi a pontos kalkulációra, akkor keresse fel a joszaki.hu oldalt!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram