Close
Hogyan használjuk a digitális névjegykártyánkat?

Hogyan használjuk a digitális névjegykártyánkat?

A digitális névjegyeket a legtöbb mai okostelefonnal össze tudjuk csatlakoztatni. A titok mindössze annyi, hogy a készüléknek rendelkeznie kell NFC olvasóval, hogy létrejöhessen a kommunikáció. Mai cikkünkben ezek kompatibilitásáról ismerhetsz meg bővebb információkat.

Alkalmazhatóság márkák szerint

Minden telefongyártó esetében más és más az az évjárat, amikortól lehetőségünkben áll hozzákapcsolni az okosnévjegyeket. Az üzleti élet résztvevői általában már modern telefonokkal rendelkeznek, így az esetek többségében ez nem fog problémát okozni.

Azonban amiatt, hogy ne érhessen minket meglepetés, érdemes kicsit részletesebben megvizsgálni ezeket az adatokat. Ha bővebben is érdekel a téma, akkor a CardInMove kompatibilitási listájában minden olyan készüléket megtalálsz, melyek képesek befogadni a digitális névjegyen szereplő adatokat.

Ezek a paraméterek a következők. Az Apple gyártmányoknál a 2017 utáni telefonok lesznek képesek kommunikálni az online névjegykártyánkkal. A Google, a OnePlus, illetve a HTC készülékek esetén ez az évszám 2015-re tehető, míg az LG és a Samsung telefonokat tekintve már a 2014-es gyártási évtől van erre lehetőségünk.

A Huaweit, illetve a Nokiát illetően pedig a 2016 utáni telefonok lesznek erre alkalmasak. Összességében tehát elmondható, hogy viszonylag réginek kell lennie egy készüléknek ahhoz, hogy meghiúsuljon az okosnévjegy alkalmazhatósága.

Miért is előnyös a digitális névjegykártya?

Sokakban felmerülhet az a kérdés, hogy milyen előnyünk származik abból, ha a digitális variációt használjuk. Erre a feltevésre sokrétűen válaszolhatunk. Egyrészt környezettudatossági, illetve költséghatékonysági szempontokat is figyelembe tudunk venni.

Hiszen az okosnévjegyekhez nem szükséges papírt felhasználni, illetve az alkalmazhatósága sincs korlátozva. Hiszen ezt a bankkártya-formátumú névjegyet mindig magunknál tudjuk hordani, és végtelen számú bemutatkozáskor igénybevehetjük.

Továbbá ha bármilyen adatunk megváltozik, akkor sem szükséges új adagot nyomtatnunk, hiszen egy applikáció segítségével egyszerűen kicserélhetjük az elavult információt. Ezzel pedig időt és pénzt takaríthatunk meg.

Továbbá sokkal több mindent és változatosabban helyezhetünk el rajta, mint a papíralapú változatokon. Hiszen itt nem vagyunk fizikai korlátok közé szorítva, így akár képi, illetve videós tartalmakat is megoszthatunk.

Az okosnévjegyek további előnyei

Ezenfelül az újdonság hatásával is levehetjük a lábáról partnerünket. Az üzleti szférában jó első benyomást kelthetünk azzal, hogy használjuk a legújabb technológiákat. Ennélfogva a digitális névjegy kiváló beszélgetésindító lehet, mely megkönnyítheti a jövőbeni kapcsolatfelvételt.

Reméljük, hogy bemutatónk segítségével te is közelebb kerültél az NFC névjegyek világához. Ha még nem volt névjegykártyád, vagy a hagyományos változatot használtad, akkor is érdemes lesz kipróbálni a digitális megoldást. Ne feledd, az online névjegy használatával csak nyerhetsz!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram