Close
Hogyan hat a karantén a párkapcsolatainkra?

Hogyan hat a karantén a párkapcsolatainkra?

Egy ausztrál szakértő csütörtökön elmondja nekünk, csak rá kell kattintanunk a Brain Bar Facebook-oldalára.

Azt mondják, a katasztrófák gyakran közelebb hozzák egymáshoz az embereket. Miközben a koronavírus-járvány az egyedülállókat még magányosabbá tette, a párokat még annál is közelebb hozta, mint azt valaha gondolták volna. De vajon mi lesz ennek a sorsfordító néhány hónapnak az eredménye a világban?

Beköszönt a bébibumm kilenc hónap múlva? Vagy éppen a szakítások és válások száma dönt majd rekordokat?

És mi lett a karantén alatt a randizással? Segíthet a technológia, hogy ismét kapcsolatba kerüljünk? Milyen applikációk vagy online játékok támogatnak bennünket, hogy kitartsunk?

A Brain Bar élő beszélgetéssorozatának legújabb vendége a világ elsőszámú szextech-szakértője, Bryony Cole, aki a nézők kérdéseire is válaszol. A beszélgetés házigazdája Sid Moorthy.

Az előadás csütörtökön este 10-kor kezdődik a Brain Bar Facebook-oldalán.

előadás | párkapcsolat | bryony cole | koronavírus | sid moorthy

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ingyen elérhető a magyarok egyik legkedvesebb filmje

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram