Close
Hogyan hat a karantén a párkapcsolatainkra?

Hogyan hat a karantén a párkapcsolatainkra?

Egy ausztrál szakértő csütörtökön elmondja nekünk, csak rá kell kattintanunk a Brain Bar Facebook-oldalára.

Azt mondják, a katasztrófák gyakran közelebb hozzák egymáshoz az embereket. Miközben a koronavírus-járvány az egyedülállókat még magányosabbá tette, a párokat még annál is közelebb hozta, mint azt valaha gondolták volna. De vajon mi lesz ennek a sorsfordító néhány hónapnak az eredménye a világban?

Beköszönt a bébibumm kilenc hónap múlva? Vagy éppen a szakítások és válások száma dönt majd rekordokat?

És mi lett a karantén alatt a randizással? Segíthet a technológia, hogy ismét kapcsolatba kerüljünk? Milyen applikációk vagy online játékok támogatnak bennünket, hogy kitartsunk?

A Brain Bar élő beszélgetéssorozatának legújabb vendége a világ elsőszámú szextech-szakértője, Bryony Cole, aki a nézők kérdéseire is válaszol. A beszélgetés házigazdája Sid Moorthy.

Az előadás csütörtökön este 10-kor kezdődik a Brain Bar Facebook-oldalán.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom