Hogyan kerül a térkő a kertjébe, és mi is az a térkőfutár?

Térkővásárlás előtt sok kérdés felmerül bennünk, de az egyik legjellemzőbb az az, hogy hogyan kerül a térkő az udvarunkba? Számos típus kapható a piacon, melyek közül vannak kisebbek és nagyobbak is. Az egyik közös jellemzőjük viszont az, hogy van bennük anyag, így megvan a súlyuk is, ami nem mondható kevésnek.

Épp ez okozza a problémát is. Ahhoz, hogy a térkő hazakerüljön, nagy mennyiséget és nagy súlyt kell megmozgatnunk. De szerencsére ma már olyan is van, hogy térkőfutár, így nem kell aggódnunk a szállítás miatt, intézik helyettünk.

Egy térkő sokféle lehet

Bár számos változatot ismerünk a piacon, egyik sem készül olyan könnyű anyagból, ami megkönnyítené a mozgatását. Alapvetően betonelemekről beszélünk, melyek mozgatásához nagy izommunkára vagy okosmegoldásokra van szükség.

De ha ennyire körülményes, akkor mégis miért szeretjük ennyire? Mert szép, strapabíró, időtálló megoldást jelent. Megfelelő alapot jelent udvarunkban a gépjárműbeálló számára. Vagy középkori hatást érhetünk el egyes fajtáival, ha épp azt szeretnénk. De akár gránithatású térkővel is burkolhatunk, mely nem csak szép, de minőségi hatást is kelt, amire jó ránézni.

Azonban hiába választunk közülük, ugyanolyan nehezek és nagy térfogatúak lesznek. Főleg akkor, ha nagyobb felületet akarunk letérkövezni. Hiába akarnánk az autóba vagy akár egy utánfutóra felpakolni, valószínűleg nem járnánk sikerrel.

A térkőfutár mindent kiszállít!

Bár sok esetben csak teljes raklapnyi térkövet vásárolhattunk, ennek most már vége. A Barabás Téglakő Kft. térkövei ugyanis kisebb mennyiségben is elérhetőek, ha térkőfutárral rendeljük őket.

De mi is ez az új megoldás? Épp arra reagáltak, ami a legtöbb esetben a problémát okozza. Bár kiváló térkövek vannak a piacon, de a mozgatásuk maga a pokol, ahogy azt fentebb már taglaltam. Ezt a terhet a térkőfutár leveszi a vállunkról. Bár díja van a szolgáltatásnak, folyamatos optimalizálás mellett várható csökkenés is a szállítási díjakban.

Nem kell többet kisteherautóval menni a térkőért, nem kell utánfutót bérelni. Illetve nem kell várni arra sem, hogy egy nagyobb szállítmány érkezzen a legközelebbi üzlet telephelyére, mert központilag intézik a szállítást.

Így működik a térkőfutár

Az országban több száz olyan kereskedő van, akiknél lehet térköveket rendelni, ha nem szeretné csak online megnézni a térköveket, hanem élőben is látná őket rendelés előtt. Sok bolt rendelkezik ugyanis bemutatóállvánnyal és mintatermékekkel.

Befárad egy üzletbe, ahol meg tudja nézni az otthon már kinézett térköveket. Ott még akár tippet is kaphat, hogy kivel érdemes lerakatni őket. Amikor megtalálta azokat, melyek a legjobban mutatnak majd otthonánál, megadja a mennyiséget és ajánlatot kér. Perceken belül meglesz a végösszeg. Ha rábólint, megadja a szállítási címet, határidőt, mennyiséget, már hátra is dőlhet, mert érkezni fognak a térkövek.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom