Egy holland dizájner tett azért, hogy járványidőszak alatt se váljon kínossá a személyes beszélgetés

A holland Object Studio által kifejlesztett távolságtartási pad bekerült a legjobbak közé a Dezeen Awardon.

A CoronaCrisisKruk egy kellemes küllemű, elegáns, barna pad, amelyet könnyen megragadhatunk, akárcsak egy bőröndöt, és kivihetjük magunkkal az udvarunkra vagy a közeli parkba. A pad nemcsak arra szeretné felhívni a figyelmünket, hogy a megfelelő távolság betartása mennyire fontos, hanem

azt is szeretné elérni, hogy a járványidőben megejtett beszélgetések ne váljanak kellemetlenné vagy kínossá.

A Björn van den Broek tervezte pad két végén egy-egy szék található, közöttük pedig egy másfél méteres mérőszalag, amelynek az egyik oldalát a gyártó – megrendelői kérésére – tetszőleges szöveggel is ellátja. A cég továbbá igen nagyvonalúan áll a projekthez: bárkinek szívesen elküldik a pad terveit, hogy akár otthon is elkészíthető legyen.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Object-Studio)

dezeen | hollandia | koronavírus-világjárvány | koronavírus-járvány | pad

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom