Close
Egy holland dizájner tett azért, hogy járványidőszak alatt se váljon kínossá a személyes beszélgetés

Egy holland dizájner tett azért, hogy járványidőszak alatt se váljon kínossá a személyes beszélgetés

A holland Object Studio által kifejlesztett távolságtartási pad bekerült a legjobbak közé a Dezeen Awardon.

A CoronaCrisisKruk egy kellemes küllemű, elegáns, barna pad, amelyet könnyen megragadhatunk, akárcsak egy bőröndöt, és kivihetjük magunkkal az udvarunkra vagy a közeli parkba. A pad nemcsak arra szeretné felhívni a figyelmünket, hogy a megfelelő távolság betartása mennyire fontos, hanem

azt is szeretné elérni, hogy a járványidőben megejtett beszélgetések ne váljanak kellemetlenné vagy kínossá.

A Björn van den Broek tervezte pad két végén egy-egy szék található, közöttük pedig egy másfél méteres mérőszalag, amelynek az egyik oldalát a gyártó – megrendelői kérésére – tetszőleges szöveggel is ellátja. A cég továbbá igen nagyvonalúan áll a projekthez: bárkinek szívesen elküldik a pad terveit, hogy akár otthon is elkészíthető legyen.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Object-Studio)

pad | koronavírus | koronavírus-járvány | koronavírus-világjárvány | világjárvány

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Eladósorba került a birtok, ahol a világ leghíresebb írónője született és írt

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom