Koktélokkal repülhetsz Hollywoodba a Párisi Udvarból

A Párisi Udvar Hotel Budapestben található Párisi Passage Restaurant új koktéllapjának kínálatával igazi hollywoodi csavart vihetünk az estéinkbe. Miközben a zseniális italokat kortyoljuk, a filmvilág legnagyobb karakterei jelennek meg a szemünk előtt, ikonikus szereplők és felejthetetlen filmkockák villannak fel.

Ami a hét különleges italt illeti, feltűik a koktéllapon A nagy Lebowski, amiben a krémes tejszín, a likőr és a vodka kerül tökéletes egyensúlyba, a banana daiqurire épülő Keresztapa 2., aztán egy Macsók és Macák inspirálta egyedi milk punch, az elegáns és romantikus, pezsgőalapú Casablanca, a friss és vibráló Szex és New York (természetesen egy Cosmopolitan), a Van, aki forrón szereti című filmre reflektáló komplex Perfect Manhattan, és végül James Bond ikonikus itala, egy erőteljes Vesper Martini.

Ezentúl minden csütörtökön este héttől érdemes a Párisi Passage-ba tenni a székhelyünket, ahol egy-két koktél elfogyasztása után színes, szélesvásznú hollywoodi utazásban lehet részünk, köszönhetően annak is, hogy egy teljes, 3D-s élmény megkoronázásaként egy zenekar élőben fogja eljátszani az említett klasszikusok örökzöld filmzenéit!

párisi udvar | hollywood | koktélok | filmek

FOLYTASD EZZEL

Három budapesti brunch, amire megéri rászánni a fél vasárnapot

Kiderült, melyik az a tíz város, ahol a legjobb ételeket kóstolhatod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom